Sadece çenede estetik varmış hocam. Makyajsız haline de bakabilirsin netten eskiden model olduğu için bence güzel djwkdkwkdMakyajlı kasa şahin her tarafı estetikli.
Bella pek değil de kendallBella ve Kendall daha güzel geliyor bana.
Dostum Dua Lipa ondan önce de baya ünlüydü fakat dediğiniz albüm ile kariyerinin zirvesine ulaştı.1.5 sene önce ama dua lipanın asıl ünü 9ay önceki future nostalgia albümü ile patlama yaşadı
Öyleydi elbette be the one ile falan ama Spotify de 35-45M civarlarında gezinirken iki ay önce 74M dinlenmeye ulaştıDostum Dua Lipa ondan önce de baya ünlüydü fakat dediğiniz albüm ile kariyerinin zirvesine ulaştı.
Evet. O albüm aşırı tutuldu.Öyleydi elbette be the one ile falan ama Spotify de 35-45M civarlarında gezinirken iki ay önce 74M dinlenmeye ulaştı
E abi sen bildiğin kitabını yazmışsın kadının gahahahahahahahaEvet. O albüm aşırı tutuldu.
"Ticari olarak albüm, on üç ülkede zirveye yükselirken otuz bir ülkede ilk on arasına girdi. Birleşik Krallık'ta Britanya Albüm Listesinde zirveye çıktı ve dört hafta bir numarada kalarak bunu yapan ilk Lipa albümü oldu. 2021 Grammy Ödülleri'nde Yılın Albümü ve En İyi Pop Vokal Albüm kategorilerine aday gösterilirken "Don't Start Now" ise Yılın Kaydı, Yılın Şarkısı ve En İyi Pop Solo Performansı kategorilerine aday gösterildi."
Yuh be hocam dkwlxlwlxkskxPkklı kürtlere benziyor
Küçük bir araştırma yaptım hocam. Çok nadiren dinlerim kendisini güzel pop şarkıları var.E abi sen bildiğin kitabını yazmışsın kadının gahahahahahahaha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yuh be hocam dkwlxlwlxkskx