Evde otururken bunu söylemesi kolay.Elim ayağım mı titrer? ZKSDNNDKSDNDNNDJFNDJRJRJRJRJRJRJ
Bir kişi ünlü diye bir sürü estetiği var diye sevmek zorunda mıyız? Belki kişinin tipi olmıyabilir Kürtlere benziyor bu ama Kürtler kadar güzel değil çirkin lan bu xD
Lan sizin gibi haterlar olmasa aslında şu forum baya bi ileriye giderElim ayağım mı titrer? ZKSDNNDKSDNDNNDJFNDJRJRJRJRJRJRJ
Bir kişi ünlü diye bir sürü estetiği var diye sevmek zorunda mıyız? Belki kişinin tipi olmıyabilir Kürtlere benziyor bu ama Kürtler kadar güzel değil çirkin lan bu xD
Harbiden yaEvde otururken bunu söylemesi kolay.
Senin yanından bi geçse görürdüm ben seni.
Çene estetiği varmış sadeceEstetik ile güzel olabilir
Zaten ırkçı birisi. Muhattap olmaya gerek yok.Lan sizin gibi haterlar olmasa aslında şu forum baya bi ileriye gider
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harbiden ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çene estetiği varmış sadece
İşten benden biri Emma Watson platoniğiyim ben bayılırım Harry Potter sağolsunEmma watson ve Alacakaranlık serisindeki kristen stewartdan daha güzel bir hanımefendi tanımıyorum
Bende öyleyim Harry Potter sayesinde seviyorum kadın Seksi falan değil ama aşırı güzelİşten benden biri Emma Watson platoniğiyim ben bayılırım Harry Potter sağolsun
13 yaşında, inançsız ve haç kolyeli arkadaştan daha hawlisin şu an gözümde. 1 numarada o vardı, şimdi dua lipa'ya kürt gibi diyen sen 1 numaradasın. (ayrıca bu söylediğin ırkçı bir söylem.)Elim ayağım mı titrer? ZKSDNNDKSDNDNNDJFNDJRJRJRJRJRJRJ