3070 ti 8 k 9 k ya alsam bile yeterDüşüş devam eder çünkü daha düşük seviye kartlarda hiç inidirim olmadı.
Eski fiyatları unutun ama bir tık daha düşecek.
bide görürseniz bu fiyata ekran kartı bilgilendirirseniz sevinirim3070 ti 8 k 9 k ya alsam bile yeter
ben valla aldım tüm parçaları ekran kartı bekliyorumBence düşmeye devam eder bende sistem toplayacağım bekliyorum şuan hayırlısı
O zaman hayırlı olsunben valla aldım tüm parçaları ekran kartı bekliyorum
Fiyatlar düşüyor. Lakin bunun ne kadar düşeceğini veya uzun vadeli olup olmayacağını bilemeyiz.Önümüzdeki hafta ETH 2.0 güncellemesinden sonra kar oranı düşücek diye duydum zaten son 1 2 haftadır piyasa yavaşta olsa toparlanıyor bende 3070 ti ekran kartı alıcam almak için ne kadar beklemeliyim
benim tahminimce bu bu ayın sonuna kadar gene böyle düşüş devam eder sonra btc yavaştan yükselişe geçer diye tahmin ediyorum stok gene biter alıcak olan varsa bu 1 2 hafta içinde alsın YTDFiyatlar düşüyor. Lakin bunun ne kadar düşeceğini veya uzun vadeli olup olmayacağını bilemeyiz.
Kartlar LHR yaygınlaştıkça eth için satışı azalacaktir.benim tahminimce bu bu ayın sonuna kadar gene böyle düşüş devam eder sonra btc yavaştan yükselişe geçer diye tahmin ediyorum stok gene biter alıcak olan varsa bu 1 2 hafta içinde alsın YTD
Hocam çoğu ülkede madencilik yasaklandı artık yükselse bile ekran kartlarına o kadar talep olmayacak.En önemlisi dünyada en çok madencilik yapılan ülke olan Çin'de yasaklandı.Yanlış yönlendirme yapmayın lütfen LHR kartlarda %20 ye yakın bir düşüş daha görebilirizbenim tahminimce bu bu ayın sonuna kadar gene böyle düşüş devam eder sonra btc yavaştan yükselişe geçer diye tahmin ediyorum stok gene biter alıcak olan varsa bu 1 2 hafta içinde alsın YTD
hocam burda yönlendirmelik bişey görmedim tahmini söyledim sonunada YTD demişim fikir belirtmişim insanlara tavsiye vermedimHocam çoğu ülkede madencilik yasaklandı artık yükselse bile ekran kartlarına o kadar talep olmayacak.En önemlisi dünyada en çok madencilik yapılan ülke olan Çin'de yasaklandı.Yanlış yönlendirme yapmayın lütfen LHR kartlarda %20 ye yakın bir düşüş daha görebiliriz