Neler Yeni

Sizce Ekran kartı fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? ?

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
Önümüzdeki hafta ETH 2.0 güncellemesinden sonra kar oranı düşücek diye duydum zaten son 1 2 haftadır piyasa yavaşta olsa toparlanıyor bende 3070 ti ekran kartı alıcam almak için ne kadar beklemeliyim

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
düşecek diyorlar

Captain Pricee

80+ Bronze
evet düşüş devam eder

rookie27

80+ Gold
Düşüş devam eder çünkü daha düşük seviye kartlarda hiç inidirim olmadı.
Eski fiyatları unutun ama bir tık daha düşecek.

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaizen0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Efe Kapan
Bence düşmeye devam eder bende sistem toplayacağım bekliyorum şuan hayırlısı

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Önümüzdeki hafta ETH 2.0 güncellemesinden sonra kar oranı düşücek diye duydum zaten son 1 2 haftadır piyasa yavaşta olsa toparlanıyor bende 3070 ti ekran kartı alıcam almak için ne kadar beklemeliyim
Fiyatlar düşüyor. Lakin bunun ne kadar düşeceğini veya uzun vadeli olup olmayacağını bilemeyiz.

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
Fiyatlar düşüyor. Lakin bunun ne kadar düşeceğini veya uzun vadeli olup olmayacağını bilemeyiz.
benim tahminimce bu bu ayın sonuna kadar gene böyle düşüş devam eder sonra btc yavaştan yükselişe geçer diye tahmin ediyorum stok gene biter alıcak olan varsa bu 1 2 hafta içinde alsın YTD

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
benim tahminimce bu bu ayın sonuna kadar gene böyle düşüş devam eder sonra btc yavaştan yükselişe geçer diye tahmin ediyorum stok gene biter alıcak olan varsa bu 1 2 hafta içinde alsın YTD
Kartlar LHR yaygınlaştıkça eth için satışı azalacaktir.

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Hocam çoğu ülkede madencilik yasaklandı artık yükselse bile ekran kartlarına o kadar talep olmayacak.En önemlisi dünyada en çok madencilik yapılan ülke olan Çin'de yasaklandı.Yanlış yönlendirme yapmayın lütfen LHR kartlarda %20 ye yakın bir düşüş daha görebiliriz

Mhdzhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed zahid Ongu
Hocam çoğu ülkede madencilik yasaklandı artık yükselse bile ekran kartlarına o kadar talep olmayacak.En önemlisi dünyada en çok madencilik yapılan ülke olan Çin'de yasaklandı.Yanlış yönlendirme yapmayın lütfen LHR kartlarda %20 ye yakın bir düşüş daha görebiliriz
hocam burda yönlendirmelik bişey görmedim tahmini söyledim sonunada YTD demişim fikir belirtmişim insanlara tavsiye vermedim

Top Bottom