Neler Yeni

Sizce En Çok Maaşı Hangi Meslek Almalı?

uğurx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur
Tabii ki askerlerin işi daha önemli ve daha fazla maaş almalı bence de ama kafasına mermi yağacak kadar olan yerlerde olan para için değil vatanı için yapar işini.
Evet ölmeyi göze alan kişi mesleğini Allah için yapar ama demek istediğim devlet bu iki meslek grubuna eşit gözle bakmamalı, askerine daha fazla önem göstersin yeter. Asker dilerse tüm maaşını bağışlasın 😆

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Askerler,polisler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maşa başında çalışan adam ile akşama kadar kafasına mermi yağan asker de aynı maaşı alsın mı ?
Akşama kadar kafasına mermi yağan bir asker gösterir misiniz ? Ayrıca Masa başında çalışabilirken askerlik mesleğini seçme sebebi zaten ülkesine hizmet değil mi ? O zaman maaşı sorun edeceklerini sanmıyorum.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Anon
Neden? Bu ülkede en çok hor görülen, basit bir iş yaptıkları sanılan, ailelerin vermediği terbiyeyi vermek zorunda olan bir meslek neden en fazla maaşı almasın?
Askerlik polislik madencilik gibi hayati tehlikede meslekler varken ogretmen demen zoruma gidiyor basliktaki soruya cevap ver

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Askerlik polislik madencilik gibi hayati tehlikede meslekler varken ogretmen demen zoruma gidiyor basliktaki soruya cevap ver
Senin zoruna giden nedir?
Öğretmenlik de gayet asil bir meslektir. Doktorların herhangi bir hayati tehlikesi bulunmuyor. Neden tomarla parayı götürüyorlar? Buradaki amacım öğretmenlikle doktorluğu yarıştırmak değil senin olayı direk hayati tehlikeye getirmeni çürütmek için.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Anon
Senin zoruna giden nedir?
Öğretmenlik de gayet asil bir meslektir. Doktorların herhangi bir hayati tehlikesi bulunmuyor. Neden tomarla parayı götürüyorlar? Buradaki amacım öğretmenlikle doktorluğu yarıştırmak değil senin olayı direk hayati tehlikeye getirmeni çürütmek için.
Haketmek kardesim bizim icin savasan askerlerimizden bahsediyorum sehit olmayi goze alanlardan bu meslek varken sen gidip te ogretmen diyemezsin askerlerimizi unutma

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Haketmek kardesim bizim icin savasan askerlerimizden bahsediyorum sehit olmayi goze alanlardan bu meslek varken sen gidip te ogretmen diyemezsin askerlerimizi unutma
O askerleri kim yetiştiriyor?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kesinlikle askerler almalı diye düşünüyorum.
Çok zor ve fedakarlık isteyen bir iş bence.

Top Bottom