Sizce en iyi çay hangisi ?

Piyasada bulunan bir çok çay markasını denedim. Damak tadıma en uygun çayı arıyorum ve şuana kadar damak tadıma en çok uyanlar , Tirebolu 42 ile Doğuş gurme çay oldu. Çınaraltı kaşgar gold çay şuana kadar içtiğim en iyi çay olsa da , 2. Kez sipariş ettiğim de bana en kötü hasattan yolladılar ve tadı çamur gibiydi. Bu yüzden önermiyorum bunu.

Doğuş Karadeniz export çay almayı düşünüyorum. Sizce nasıl ? Sizin için en iyiler hangisi ? Söz konusu damak tadı olduğunda fiyatın benim için önemi yok. Her türlü öneriye açığım
Çay olsun yeter

Hafta da 1 çay içerim o da Lipton tek onun tadı güzel geliyor

Belki inanmıyacaksınız ama bana 2 hafta önce Berk Filiz çayı içtim, Bimin markalı çayı, 3 4 posette lezzetli dem vermişti.
BİM’in o poşet çayında 1 tane 1 bardakken biz 2/3 tane katıyorduk anca demi oluyordu
Başkan karali denedin mi hiç
hocam babam hep karali alır genelde yani bardağın 1/3 ü dem olur bu yeni bi kaçak çay almış öncekinden farklı bu sefer o katmaya alıştığım 1/3 oranında 1/3 ü kadar katıyorum yine yoğun geliyor şekersiz içilemeyecek kadar (markayı sabah çay demlerken atarım şimdi yataktan kalkıp gitmeye üşendim)

1755128604483.webp

KAÇAK ÇAY

Efor seylan içiyorum Türk çayları askerden sonra tat vermemeye başladı

Doğuş gurme ve Tirebolu 42 denemeyen var ise öneririm. Fiyatları daha yüksek ama çöp değil de çay içtiğimi sadece bu ikisinde hissettim. Diğer içtiklerimin tamamında çayın çöp tozuydu

Marketten alınca şans işi güzel hasatta gelebilir kötü hasatta biz kendi hasadımızı şölene satıyoruz bir kısmını çay olarak kalanını para olarak alıyoruz

Geri