🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Kanser olursunuzSakın yemeyin hiç tavsiye etmem zararlarını bilseniz tiksinirsiniz
Kanser olursunuzSakın yemeyin hiç tavsiye etmem zararlarını bilseniz tiksinirsiniz
Mangallı cips var aşırı güzel ruffels markaUzun zamandır cips yemiyorum en iyisini yemek istiyorum sizce en iyi cips hangisidir
fiyat sınırı yok
Uzun zamandır cips yemiyorum en iyisini yemek istiyorum sizce en iyi cips hangisidir
fiyat sınırı yok
Lays Fırından Yada Patos Kırmızı ( Gizli Efsane )Uzun zamandır cips yemiyorum en iyisini yemek istiyorum sizce en iyi cips hangisidir
fiyat sınırı yok
Tadı güzelSakın yemeyin hiç tavsiye etmem zararlarını bilseniz tiksinirsiniz
Ölü cips.Uzun zamandır cips yemiyorum en iyisini yemek istiyorum sizce en iyi cips hangisidir
fiyat sınırı yok
İçini bilseniz bı neler varTadı güzel
İçinde neler var hocam merak ettim zararlı olanları sayar mısınız Aşırı tüketmedikçe bir sorun olacağını sanmıyorumİçini bilseniz bı neler var
Trans yağ olması bile kâfi keşke sırf yağ olsaİçinde neler var hocam merak ettim zararlı olanları sayar mısınız Aşırı tüketmedikçe bir sorun olacağını sanmıyorum
cipslerde çoğunlukla arkasında trans yağ yoktur yazıyorTrans yağ olması bile kâfi keşke sırf yağ olsa