Neler Yeni

sizce en iyi ücretli antivirüs hangisi

Hollowman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre
Merhaba dostlar ücretli antivirüslerde en iyisi hangisi önerirsiniz ?

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
kaskpersky ancak şu var ki win 10 kendi anti vürüsü dahi yeri gelince sistemi aşırı yoruyor hani aylık veya 2 haftalık düzenli taramalar yapmak dışında tavsiye etmiyorum usb güvenliği içinde belirli bir program kurarsan pek virüs giriceğini zannetmiyorum

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba Hollowman,

Ücretli antivirüsler arasından Norton benim favorimdir. Fakat kaynak kullanımı çok yüksek olduğu için memnun kalmayabilirsiniz. Kaspersky, bu konuda tercih edilebilir bir yazılımdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Melih Arda Sönmez
Malwarebytes en iyisidir diger antivirüs programları kendileri virüs ekleyip sonra tarayıp virüs kaldırıldı deyip sizi kandıran virüs programlarıdır.

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
Merhaba Hollowman,

Ücretli antivirüsler arasından Norton benim favorimdir. Fakat kaynak kullanımı çok yüksek olduğu için memnun kalmayabilirsiniz. Kaspersky, bu konuda tercih edilebilir bir yazılımdır.
Reyiz sen teknopat tan tanıdık geliyon yanlış mıyım?

D3ment0r

80+
Selamlar, anti-virüs olarak seni en iyi koruyacak yazılım şuan Windows Defender. Eğer bir sunucu yönetmiyorsan ücretli yazılımları kullanmana gerek yok ancak public olarak işlem yapıyorsan ve kritik dosyaların var ise kaspersky network koruması gibi yazılımlar alabilirsin. Kişisel kullanım için windows defender işini görür içine şüphe düşerse arada bir malwarebytes ile malware taraması yaparak gönlünü ferahlatabilirsin.

Top Bottom