Sizce epilepsi olabilir miyim ?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
433
Arkadaşlar bilgisayarın en düşük ışık ayarında oynayınca falan başım ağrıyor diğer oyunlarda olmuyor ama sizce epilepsi olabilirmiyim.

yuzde 0.0000011 belki
hemen tespit koyman çok saçma

Arkadaşlar bilgisayarın en düşük ışık ayarında oynayınca falan başım ağrıyor diğer oyunlarda olmuyor ama sizce epilepsi olabilirmiyim.
gözlüğün yoksa ihtiyaç olabilir bende gözlük yoktu iyi görürdüm ama pc den kalkınca başım ağrırdı gittiğimizde ise 0.75 gözlük verdiler
nE
Yani hemen epilepsi vs düşünme

Işıktan beynin agrimasi epilepsi anlamına gelmez ben 5 yıldır epilepsi hastası yım ışığa hassasiyet var gözlerim de güneşe karşı filen büyük ihtimal gözlük kullanma ihtiyacın var doktora görün derim göz iltihabı olabilir :)

Epilepsi nöbeti geçirmiyorsan epilepsi diyemeyiz etrafindaki insanlar sana söylerdi simdiye kadar

Dostum nerden bilelim git doktara en doğrusu bu.
Bir sürü test yapıyorlar zaten Epilepsi için, aile tarafında Epilepsi hastası varsa Epilepsi olabilirsin.

nöbet geçirmiyorsan sıkıntı yok geçirirsen zaten kendini yerde bulursun muhtemelen bir ara yerde uyanırsan ozaman evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,408
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri