Ets 2 her zaman 9 TL'ye düşüyor çöp oyun payday 2 1.5 tl çöp oyunKendinize sorun . Bir oyun 2.5 TL olmuşsa yapımcı oyunun tutmadığını kötü olduğunu anladığı içindir.
Keşke 2d oyunlardan başlasalardı bu işe.Ben aldım helali hoş olsun. Oynamasamda yapan kişiye destek olsun en azından ilerde daha iyilerini yapabilsin.
Bir yerden başlamış ortaya birşeyler çıkarmış en azından..Keşke 2d oyunlardan başlasalardı bu işe.
Bahsettiğiniz oyunların Steam yorumlarına bakın sonra Erzumun'un yorumlarına bakın, o zaman aradaki farkı anlarsınız.Ets 2 her zaman 9 TL'ye düşüyor çöp oyun payday 2 1.5 TL çöp oyun
Erzurum çıkalı 1 yıl oldu ETS payday 10 yıllık oyunlar.Ets 2 her zaman 9 TL'ye düşüyor çöp oyun payday 2 1.5 TL çöp oyun
Bedava olsa almamAlıntıyı görüntüleErzurum on Steam
Erzurum is a winter survival game which you will struggle against freezing temperatures, the wild nature, hunger and thirst.store.steampowered.com
1) ironi yaptım orda onu anlamıyor musunBahsettiğiniz oyunların Steam yorumlarına bakın sonra Erzumun'un yorumlarına bakın, o zaman aradaki farkı anlarsınız.
2) bir oyunun büyük indirime girmesi onun kötü olduğu anlamına gelmiyor sen 2.5 a kötü olduğu için düştüğünü söylemişsin. Ben de o kadar fiyata düşüp kaliteli olan oyunları söyledimErzurum çıkalı 1 yıl oldu ETS payday 10 yıllık oyunlar.
Ben çöp demedim bir de
Half Life serisi 20 yıllık eski oyunlarda normal böyle indirimler.
İroni yaparken açılabilir spoiler içinde belirtebilirdiniz çünkü Türk yapımı diye savunan bir kitle var1) ironi yaptım orda onu anlamıyor musun