Neler Yeni

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Olamaz diyenler
şu videodaki tüm kanıtları çürütebilir mi lütfen. Bilim insanlarının bile yüzde doksan sekizinin kabul ettiği bu teoriye hâlâ yalan diyenler var :D
Oğlum kanıt sunmadan ileri geri konuş, evrimi yalanla... ama bu son yaptığınız? Evrim ağacını nasıl kızdırdınız lan?! 😂

Nzqui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bedri Bayram Uygun
Evrimde tek sorun paket halinde gelmesi ve isin içine ideolojilerin girmesi cidden gözlemlenmis şeyleri inkar etmek saçma mikro düzeyde çeşitli varyasyonlar halindeki evrimi gozlemleyebiliyoruz makro düzeyde ise çeşitli ideolojiler altında konusuyoruz

robin

80+ Silver
Evrim Ağacı'ndan daha iyi anlatan varsa söyle bilgilenelim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evrimde tek sorun paket halinde gelmesi ve isin içine ideolojilerin girmesi cidden gözlemlenmis şeyleri inkar etmek saçma mikro düzeyde çeşitli varyasyonlar halindeki evrimi gozlemleyebiliyoruz makro düzeyde ise çeşitli ideolojiler altında konusuyoruz
Mikroevrim birleşerek Makroevrimi oluşturuyor zaten. İnsanlar mikroevrimi bile inkâr ediyorlar, şaka gibi.

Nzqui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bedri Bayram Uygun
Mikro evrim de bazı noktalar gözlemlenmiş fakat organ oluşumu hücre organizasyonu gibi konular gözlenmemiş şeyler bunları inkar etmelerine pek bir şey denmez mikro evrim birleşerek makro evrimi oluşturuyor önermesini gözlemle yemediğimız için bu bir inanç olarak kalır

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim

firatbey

80+ Silver
İslam'ın şartlarını yerine getirmeyip bahana bulmaya çalışınca olur gibi

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Aloo hocam ben Evrimi savunuyorum zaten?
Pardon knk ben karıştırmışım :ROFLMAO: Korona kaptım ateş 40 derece valla halsizlikten yanlış anlamışım. Sözler Köşkü'nü savunuyorsun sandım bi an :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,050
Üyeler
163,761
Son üye
Qua42
Top Bottom