yigitrocks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,309
Bu videonun evrimi bitirdiğine inanan Allah'a da inanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olamaz, Sözler Köşkü evrimi bitirdi! Hayıııııırrrrrrr!!!!
Bu videonun evrimi bitirdiğine inanan Allah'a da inanır
Klasik Müslüman savunması. Aç Kuran'ı oku kardeşim orda her şey varHocam böyle bir şeyin aklınıza takılması gercekten güzel bir şey (yorumları umursamayın) Kur'an-ı Kerim'i açın okuyun hadislerden araştırın Kısacası kendiniz araştırın
LÜTFEN ŞAKA OLSUN ağlarım bak9
Hocam çok komiksiniz gerçekten yaptığım açıklamayı ısrarla okumanızı ve konunun ciddiyetini kavramanızı şiddetle tavsiye ediyorumKlasik Müslüman savunması. Aç Kuran'ı oku kardeşim orda her şey var![]()
Allah allah, şiddetle tavsiye etmezsen ne olucak? Yıllardır söylenen klasik söz. Aç Kuran'ı oku. Orda her şey var. Sen böyle yazıcaksın da seni ciddiye mi alacağım sanıyorsun? Hadi yoluna kardeşim. Varsa bildiğin bir şey, gelir burda kanıtlarıyla açıklarsın. Kafamıza yatarsa hak veririz, yatmazsa vermeyiz. Neymiş efendim aç okuymuş. Çok duyduk bu sözleri.Hocam çok komiksiniz gerçekten yaptığım açıklamayı ısrarla okumanızı ve konunun ciddiyetini kavramanızı şiddetle tavsiye ediyorum
Aman ALLAHım evrim ağacı evrim teorisini açıkladı (!)Olamaz diyenlerşu videodaki tüm kanıtları çürütebilir mi lütfen. Bilim insanlarının bile yüzde doksan sekizinin kabul ettiği bu teoriye hâlâ yalan diyenler var![]()
Tamamdır hocam nasıl istersenizAllah allah, şiddetle tavsiye etmezsen ne olucak? Yıllardır söylenen klasik söz. Aç Kuran'ı oku. Orda her şey var. Sen böyle yazıcaksın da seni ciddiye mi alacağım sanıyorsun? Hadi yoluna kardeşim. Varsa bildiğin bir şey, gelir burda kanıtlarıyla açıklarsın. Kafamıza yatarsa hak veririz, yatmazsa vermeyiz. Neymiş efendim aç okuymuş. Çok duyduk bu sözleri.
Ne oldu sıkışınca hemen kaçmaya çalışıyorsun?Tamamdır hocam nasıl isterseniz
Genel bir açıklama olsun; Hep Evrim Ağacı'nın örnek gösterilmesinin sebebi olabildiğince açık ve kolayca anlatıyorlar. Türkçe olarak Evrimi anlamada daha iyisi yok malasef.Aman ALLAHım evrim ağacı evrim teorisini açıkladı (!)
Nasıl yok?Genel bir açıklama olsun; Hep Evrim Ağacı'nın örnek gösterilmesinin sebebi olabildiğince açık ve kolayca anlatıyorlar. Türkçe olarak Evrimi anlamada daha iyisi yok malasef.