Neler Yeni

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Hocam böyle bir şeyin aklınıza takılması gercekten güzel bir şey (yorumları umursamayın) Kur'an-ı Kerim'i açın okuyun hadislerden araştırın Kısacası kendiniz araştırın
Klasik Müslüman savunması. Aç Kuran'ı oku kardeşim orda her şey var :ROFLMAO:

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Klasik Müslüman savunması. Aç Kuran'ı oku kardeşim orda her şey var :ROFLMAO:
Hocam çok komiksiniz gerçekten yaptığım açıklamayı ısrarla okumanızı ve konunun ciddiyetini kavramanızı şiddetle tavsiye ediyorum

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Hocam çok komiksiniz gerçekten yaptığım açıklamayı ısrarla okumanızı ve konunun ciddiyetini kavramanızı şiddetle tavsiye ediyorum
Allah allah, şiddetle tavsiye etmezsen ne olucak? Yıllardır söylenen klasik söz. Aç Kuran'ı oku. Orda her şey var. Sen böyle yazıcaksın da seni ciddiye mi alacağım sanıyorsun? Hadi yoluna kardeşim. Varsa bildiğin bir şey, gelir burda kanıtlarıyla açıklarsın. Kafamıza yatarsa hak veririz, yatmazsa vermeyiz. Neymiş efendim aç okuymuş. Çok duyduk bu sözleri.

Yüce başbuğ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Olamaz diyenler
şu videodaki tüm kanıtları çürütebilir mi lütfen. Bilim insanlarının bile yüzde doksan sekizinin kabul ettiği bu teoriye hâlâ yalan diyenler var :D
Aman ALLAHım evrim ağacı evrim teorisini açıkladı (!)

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Allah allah, şiddetle tavsiye etmezsen ne olucak? Yıllardır söylenen klasik söz. Aç Kuran'ı oku. Orda her şey var. Sen böyle yazıcaksın da seni ciddiye mi alacağım sanıyorsun? Hadi yoluna kardeşim. Varsa bildiğin bir şey, gelir burda kanıtlarıyla açıklarsın. Kafamıza yatarsa hak veririz, yatmazsa vermeyiz. Neymiş efendim aç okuymuş. Çok duyduk bu sözleri.
Tamamdır hocam nasıl isterseniz

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
1615897122431.png

Böyle şeylerin şakası bile komik değil. İlk insanlar Hz. Adem ve Hz. Havva'dır. Kur'an-ı Kerim'i okursan görebilirsin. Ha hala daha diretiyorsan o senin problemindir. Ben İslam dinine mensubum senin dediğin teori, görüşü doğru bulmuyorum.

Top Bottom