Saygı çerçevesinde konuşulursa hiçbir sıkıntı yok.Arkadaşlar bence bu tür ucu dine dokunan konular açılmamalı siz ne diyorsunuz? Sonra kavga çıkabiliyor ve iyi olmuyor. Ya da bu şekilde zaman kaybı bir tartışma meydana geliyor.
Saygı çerçevesinde konuşulursa hiçbir sıkıntı yok.Arkadaşlar bence bu tür ucu dine dokunan konular açılmamalı siz ne diyorsunuz? Sonra kavga çıkabiliyor ve iyi olmuyor. Ya da bu şekilde zaman kaybı bir tartışma meydana geliyor.
yani her şey olabilir ama peki tesadüfen gelmemiz çok karışık
Aynenİlk İnsan Hz. Adem (a.s.)'den ve Hz. Meryem (a.s.)'den geldi Kuran-ı Kerim okursanız öğrenebilirsiniz.
Forumlar zaten tartışmak için açılmıyor mu? Her gergin konuları yasaklarsak sonunda neyi tartışıcaz.Bence bu tür konular yasaklanmalı.
Hocam lütfen biz burada evrimi tartışıyoruz şu şekilde cevaplar yazmayın.Tesadüfen değil seni Allah yarattı.
Çünkü her şeyi bilen Allah 50 vakitin insanlara zor geliceğini bilememiş değil mi? Peygamberin ona bunu iletmesi gerekmiş.islamda ilk 50 vakit olcaktı kısa kısa sonra peygamber efendimiz değiştirilmesini zor olduğunu söyleyince değişmiş
Yine de kesin şüphe kalmayacak gibi bir durum yok.Ben orada Mealini kastetmiştim zaten
Hocam lütfen biz burada evrimi tartışıyoruz şu şekilde cevaplar yazmayın.
kimse kızgın atmasın adam haklıÇünkü her şeyi bilen Allah 50 vakitin insanlara zor geliceğini bilememiş değil mi? Peygamberin ona bunu iletmesi gerekmiş.
Teori ile hipotezi karıştırıyorsunuz. Teori doğa yasalarını nedenini ve nasıl olduğunu açıklayan kanıtlanmış bilgiler bütünüdür. Evrim de bir doğa yasasıdır.Adı üstünde TEORİ
Forumlar zaten tartışmak için açılmıyor mu? Her gergin konuları yasaklarsak sonunda neyi tartışıcaz.
Kimse kötülemedi sadece saçma olduğunu savundu, siz sadece çok abartıyorsunuz.İş İslama dokındu herkes dinimi konuşuyor bazıları kötülüyor.
Okumak için Arapça olmasına gerek yok, Kuran evrenseldir. Her dilde açıp okunabilir.Keşke kuran okumayı öğrenebilseydim Her yaz giderdim kursa ama her seferinde unuturdum oysaki ne büyük günahmış yeni öğrendim.