Neler Yeni

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Hicr suresi 9. ayet (Kur'an, eşi benzeri olmayan bir kitaptır. Ona önünden, ardından [hiçbir yönden, hiçbir şekilde] bâtıl gelemez [hiçbir ilave ve çıkarma yapılamaz. Çünkü] O, kâinatın hamdettiği hüküm ve hikmet sahibi Allah tarafından indirilmiştir.) Bunca kanıta rağmen inanmamak çok yanlış
Kitabın içinde kendi kendini övüyor. Bende kitap yazayım, bu kitap Allah'ın kitabıdır diyeyim? Öyle mi oluyor? Hayır. Ayrıca kanıt dediğim tam olarak nerede göremedim?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,740
İsim
Eren Yeager
Kur'an ı Kerim'de 7 tür canlı olduğu yaziyordu biz sadece 5 ini biliyoruz şuana kadar ben bu kadar sonsuzluk içerisinde bizim gibi farklilarida olduğunu düşünüyorum yani uzaylilarin olduğunu düşünüyorum
Ki kur'an ı Kerim'de yazan bir çok şey gerçekten oluyor mesela geçenlerde bir bilim insanı güneşin doğudan batacağını söylemişti

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
Kitabın içinde kendi kendini övüyor. Bende kitap yazayım, bu kitap Allah'ın kitabıdır diyeyim? Öyle mi oluyor? Hayır. Ayrıca kanıt dediğim tam olarak nerede göremedim?
Eğer öyle bir kitap olsaydı Kur'an bunu zaten anlardık emin ol.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Gergini bırak bu biraz farklı bir konu. Tamam evrimi konuşuyorsunuz ama ucu illa islama dokunuyor. Ve islam benim için velinimet. İnsanın siniri bozuluyor.
Bir Hristiyanın yanında Hz. İsa'yı kötüle, adam "senin kendi inancın" der geçer. Bir Müslüman'ın yanında Allah'a veya Hz. Muhammed'e bir şey söyle, kafanı keser :D Aynen kardeş saygı dini, sevgi dini :D

Top Bottom