Neler Yeni

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
İslam piyangosunda doğanlar yanmıcak geri kalanlar yancak brom :D Şimdi hiç bana çıkıp "araştırarak öğrenebilir" falan demeyin. Öyle bir şey yok. Eğer Hindistan'da doğsanız Hindu, Çin'de doğsanız belki Budist, belki Ateist, Senegal'de doğsanız Müslüman vs. olucaktınız büyük ihtimal. Yani sizin anlıyacağınız "araştırarak öğrenebilir" diye bir şey yok. Hangi piyangoda doğarsan o dine mensup olursun (genel olarak) o yüzden kimse gelip de boş boş konuşmasın. Lüzumu yok.
''İslam piyangosunda doğanlar yanmıcak geri kalanlar yancak brom 😀''
Bunu şimdi kendi kafanızdan attınız galiba

LahmatsuDcr

80+ Silver
İnsan ve maymun biyolojik olarak çok benzer bir yapıda.
Şempanze ile %98,77 benzerliğimiz var evet. 1,23 küçük bir fark değil hatta çok büyük ama diğer canlılar ile karşılaştırdığımızda çok küçük bir farka dönüşüyor.

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
Sizce her şey tesadüfen olmuş olabilir aklımız almıyor ama ilk insan kalıntıları afrika kıtasından çıktı deniliyor o zaman bütün dünya zenci olmazmıydı yada dinler hakkında konuşalım örnegin hristsiyanlık avrupada yaygın İslam ise yakın asya ve ortadogu,afrika da yaygın uzak asyada hiç bilmedigimiz dandirik dinler hakim dünyada müslüman sayısı 1.5 milyar yani geri kalan insanlar yanıcak mı şimdi ? veya cin ismi arap mitolojisinde geçiyor,zerdüşlükte 5 vakit namaz var, bu seferde toplama din dedigimiz kavram çıkıyor ama tek anlamadıgım nasıl her şey tesadüfen oluyor ? Eskiden mono dinlere inanılmıyordu genellikle duoalizm inanılırdı şimdi ise mono dinler inanılıyor acaba kıyamet'e mi yakınlaşıyoruz ? küçücük beynimizle birşeyler ögrenmeye çalışıyoruz belkide bizden daha gelişmiş insanlar var? yada başka galaksilerde farklı tesadüf dedigimiz canlılar var.düşünceleriniz neler ?
Ben herşeyin tesadüfen olduğuna açıkçası inanmıyorum tesadüfe inanırım ama bu kadar tesadüf fazla değilmi sizcede ve herkes zenci olucak die bir şey yok DNA'da ufak bozulmalar yarada değişiklikler olmuş olabilir ve bende kıyametin yaklaştığını düşünüyorum şahsen

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
''İslam piyangosunda doğanlar yanmıcak geri kalanlar yancak brom 😀''
Bunu şimdi kendi kafanızdan attınız galiba
Aynen kafamdan uydurdum. Gerçeği kabul etmek neden bu kadar zorunuza gidiyor?

• Hahaha
Reaksiyonlar: Erik

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Sizce her şey tesadüfen olmuş olabilir aklımız almıyor ama ilk insan kalıntıları afrika kıtasından çıktı deniliyor o zaman bütün dünya zenci olmazmıydı yada dinler hakkında konuşalım örnegin hristsiyanlık avrupada yaygın İslam ise yakın asya ve ortadogu,afrika da yaygın uzak asyada hiç bilmedigimiz dandirik dinler hakim dünyada müslüman sayısı 1.5 milyar yani geri kalan insanlar yanıcak mı şimdi ? veya cin ismi arap mitolojisinde geçiyor,zerdüşlükte 5 vakit namaz var, bu seferde toplama din dedigimiz kavram çıkıyor ama tek anlamadıgım nasıl her şey tesadüfen oluyor ? Eskiden mono dinlere inanılmıyordu genellikle duoalizm inanılırdı şimdi ise mono dinler inanılıyor acaba kıyamet'e mi yakınlaşıyoruz ? küçücük beynimizle birşeyler ögrenmeye çalışıyoruz belkide bizden daha gelişmiş insanlar var? yada başka galaksilerde farklı tesadüf dedigimiz canlılar var.düşünceleriniz neler ?
Daha ilk cümlede hata var. ilk Afrikalı insanlar zenci olarak doğmamıştır. Zamanla oradaki sıcaklık genlerine işlemiştir ve zenci bireyler meydana gelmeye başlamıştır. Pek hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi. Fen dersinde öğrenmiştim

LahmatsuDcr

80+ Silver
Ben herşeyin tesadüfen olduğuna açıkçası inanmıyorum tesadüfe inanırım ama bu kadar tesadüf fazla değilmi sizcede ve herkes zenci olucak die bir şey yok DNA'da ufak bozulmalar yarada değişiklikler olmuş olabilir ve bende kıyametin yaklaştığını düşünüyorum şahsen
Tesadüf kavramını da yanlış yorumluyorlar genelde. Şöyle düşün: yüz milyonlarca yıl boyunca milyonlarca madde, milyarca kez kimyasal tepkimeye giriyor. Bunun sonucunda bir ihtimal basit hücre oluşuyor.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Tamamına baktım, yabancı kaynaklar da dahil. Siz yazdığımın tamamını okuyabildiniz mi? 😅
O zaman olabilir de olmayabilir de demezdiniz.
1612518037753.png

Okudum, biraz yanlış konuşmuşsunuz.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Ben evrime farklı açıdan bakıyorum, maymundan gelmek değilde yıllar geçtikçe insan ırkının genetiğinin değişmesidir bence evrim.

Top Bottom