Sizce Full Body Programım Nasıl?

Hem full body yapıp nasıl 3 set 10 tekrar yapıyosunuz ben 2x6 yapıp set arası 3 dakika dinleniyorum ona rağmen çok uzun sürüyo
Hocam set arası 40-60 saniye yeterli bide setleri yavaş yapıyorsan biraz hızlandır normal hızda yap yani kendini yorma

Hocam şimdi ana kas gruplarına ilk yoğun bölgesel makinede 3x8 olarak 2 rır bırakarak sağlam set giriyoruz diğer makine ise daha çok hafif izole gibi hem hareket stabilizasyonu hemde kimi kaslar daha ağır girmek yerine yüksek terlarlada daha rahat olduğundan mesela omuda genel olarak çok ağır girilmiyor her bölgede lateral.raise'de bu yüzden 2 set 14-15 tekrar çünkü amaç kası ağırla zorlamak değil tekrarla.yormak oluyo bunlar ufak kas grupları gibi
2 rır 2 tane daha kaldıracak kadar güç bırakmak mı demek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam set arası 40-60 saniye yeterli bide setleri yavaş yapıyorsan biraz hızlandır normal hızda yap yani kendini yorma
2 3dk altı pek tavsiye edilmiyor diye biliyorum ama yanlış olabilirim bilen arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim

2 rır 2 tane daha kaldıracak kadar güç bırakmak mı demek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 3dk altı pek tavsiye edilmiyor diye biliyorum ama yanlış olabilirim bilen arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim
bir şey olmaz hocam toparlanmana bağlı istersen 1.5-2dk da bekleyebilirsin ama erkenden toparlanıyorsan iyi genelde bünyeye göre ama yanında 1.5 litre yerine yarım litre su götürsen daha az şişiyorsun daha iyi dinlenebiliyorsun mesela ben öyleyim bide ever rır 2 son sete karşı bitimde atılabilen set

40-60 saniye yeterli mi 🤣🤣 mesajı sil de bilmeyenler 40 saniye dinlenmesin bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,788
Üyeler
204,527
Son üye
kovarius
Geri