monitor markan nedir buradan cok belli olmaz hocam yaNe düşünüyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
Merhaba Aoc 25G3ZM/BK aldım bu gün daha şimdi kutusunu açtımmonitor markan nedir buradan cok belli olmaz hocam ya
keske almasaydınız va panel va panel oldugu için ghosyibg olucak birazMerhaba Aoc 25G3ZM/BK aldım bu gün daha şimdi kutusunu açtım
buraya konu açtığımda çok sorun olmayacağını söylediler rahatsız eder diyorsanız iadeye de başvurabilirim.keske almasaydınız va panel va panel oldugu için ghosyibg olucak biraz
normalde MSI modelini alacaktım ama bütçemi biraz daha yükseltebildim sizce mantıklı mı?Ghosting var ama pekte dert edilecek bir şey değil yani hepsinde olan bir durum, bendede MSI MAG 256F var gecikmeyi en hızlı yaptığımdada böyle oluyor.
Dostum aslında bakarsan Ghosting kaçınılmaz bir lanet, iyi bir şey arıyorsan çok fazla para vermen gerekiyorburaya konu açtığımda çok sorun olmayacağını söylediler rahatsız eder diyorsanız iadeye de başvurabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normalde MSI modelini alacaktım ama bütçemi biraz daha yükseltebildim sizce mantıklı mı?
www.n11.com
O zaman bu bütçeye göre bu elimdekini tutmak daha faydalı olacak sanırım.Dostum aslında bakarsan Ghosting kaçınılmaz bir lanet, iyi bir şey arıyorsan çok fazla para vermen gerekiyor
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 MS 144 Hz FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8www.n11.com
Şunu gösterebilirim ghosting en azından çok çok az
Sadece FPS oyunu oynadığım için yüksek Hz bir monitör almak istemiştim.Dostum aslında bakarsan Ghosting kaçınılmaz bir lanet, iyi bir şey arıyorsan çok fazla para vermen gerekiyor
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 MS 144 Hz FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8www.n11.com
Şunu gösterebilirim ghosting en azından çok çok az
İade çok uğraştırır Elinizdekini tutabilirsiniz mesela benim monitörde en hızlıda çamur oluyor görüntü ama bi altına aldığımda bir sıkıntısı yok oda en faza 2-3 ms tir benim için problem değil.O zaman bu bütçeye göre bu elimdekini tutmak daha faydalı olacak sanırım.
O zaman elinizdeki kalsın size fazlasıyla yeter.Sadece FPS oyunu oynadığım için yüksek Hz bir monitör almak istemiştim.
Anladım 7 bin tl bütçe ile çok fazla seçenek yok ne yazık ki daha uzun saatler boyunca oyun oynamadım belki bir rahatsızlık vermez.İade çok uğraştırır Elinizdekini tutabilirsiniz mesela benim monitörde en hızlıda çamur oluyor görüntü ama bi altına aldığımda bir sıkıntısı yok oda en faza 2-3 ms tir benim için problem değil.