Efem1905
80+ Bronze
Hepsi Lhr knk 3070 ti lardazotac lhr uyumlu yazıyor eğe mining te yapıcaksan msı derim
Hepsi Lhr knk 3070 ti lardazotac lhr uyumlu yazıyor eğe mining te yapıcaksan msı derim
İkiside rtx 3070 ti ikiside 1800 mhz nasıl tokat manyağı yapar merak ettim.Hocam ikisini de kullandım zıtac bir tık daha yüksek ısıda çalışıyor ama taş gibi kart olduğu söyleyim msı isim yapmış güzelde bir kart ama zotac Tokat manyağı yapar
Isı olarak taş gibi karttır zotac anlamında dedim msı mı zotac mı ? Kesinlikle zotacİkiside rtx 3070 ti ikiside 1800 mhz nasıl tokat manyağı yapar merak ettim.
Bence 600 farka değmez ama trinity daha güzelArkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim , birikmiş kuponum var yani JP den kart alacağım sadece bu modeller indirimde. Keşke bu rakamlara 6800 tarzı kartlar alsam ama maalesef yok Cevaplar için teşekkür ederim. Zotac modelinin internette bir sürü incelemesi var benimde içinden zotac almak geçiyor fakat 600 tllik bir farka değer mi bilmiyorum Ventus modeline gelecek olursak bloklar çok ama çok kalın gözükmekte tek eksisi güzel bir RGB si yok keşke gaming trio vs olsaydı bu fiyata