Neler Yeni

Yardım Sizce hangi akıllı bilekliği tercih etmeliyim?

Hangisi?

• Oy kullanan toplam üye
    29

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar bu sıralar aklımda akıllı bileklik almak var, özellikle spor için yürüyüş ve kalori yakımı özelliklerini gerçeğe yakın ölçebilen bir bileklik istiyorum. Anketteki 3 modeli YouTube üzerinden videolarını izledim ama kararsız kaldım normalde Mi Band 6'yı tercih edecektim çünkü telefonumda Xiaomi olduğu için birbiriyle uyumlu olur demiştim ancak biraz kola takınca ince durduğunu farkettim. Honor Band aralarında biraz daha saat gibi duruyor sizce hangisini tercih etmek mantıklı olur? (Bunlardan başka farklı bir model önerirsenizde yorumlara yazarsanız sevinirim.)

Son düzenleme:
En İyi Cevap
1
4 ay önce 470 liraya mi watch lite almıştım ama fiyatı artmış 900 lira olmuş fiyatı artmasa kesinlikle onu al derdim bu dediklerin arasından da mı band 6 güzel duruyor

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 ay önce 470 liraya mi watch lite almıştım ama fiyatı artmış 900 lira olmuş fiyatı artmasa kesinlikle onu al derdim bu dediklerin arasından da mı band 6 güzel duruyor
Evet şimdi gördüm 747 TL'ymiş biraz daha bütçe çıkabilsem alırdım ancak çok fazla kullanır mıyım bilemedim ama almışkende iyisini almak gerek. Benimde Mi Band 6 kafama yattı ancak Honor'da güzel duruyor Watch Lite'ın adımsayar ve nabız özelliklerini gerçeğe yakın ve doğru bir şekilde veriyor mu?

En İyi Cevap
1
Evet şimdi gördüm 747 TL'ymiş biraz daha bütçe çıkabilsem alırdım ancak çok fazla kullanır mıyım bilemedim ama almışkende iyisini almak gerek. Benimde Mi Band 6 kafama yattı ancak Honor'da güzel duruyor Watch Lite'ın adımsayar ve nabız özelliklerini gerçeğe yakın ve doğru bir şekilde veriyor mu?
Evet veriyor

burak9956

80+ Bronze
Bence Huawei band 6 ve mi band 6 arasında düşünmelisin. Ben olsam daha düşük fiyatı ve desteklediği daha fazla egzersiz türü için mi band'i seçerim ayrıca 8 gram daha hafif kolda varlığını bile hissetmiyorsun.

En İyi Cevap
1
Aldığımda detaylı incelemesini yapmıştım

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence Huawei band 6 ve mi band 6 arasında düşünmelisin. Ben olsam daha düşük fiyatı ve desteklediği daha fazla egzersiz türü için mi band'i seçerim ayrıca 8 gram daha hafif kolda varlığını bile hissetmiyorsun.
Büyük ihtimal Mi Band 6 tercih edeceğim bende teşekkür ederim yorumunuz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığımda detaylı incelemesini yapmıştım
Elinize sağlık yararlı bir konu olmuş bütçe arttırabilsem almaya çalışırdım.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,543
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar merhabalar bu sıralar aklımda akıllı bileklik almak var, özellikle spor için yürüyüş ve kalori yakımı özelliklerini gerçeğe yakın ölçebilen bir bileklik istiyorum. Anketteki 3 modeli YouTube üzerinden videolarını izledim ama kararsız kaldım normalde Mi Band 6'yı tercih edecektim çünkü telefonumda Xiaomi olduğu için birbiriyle uyumlu olur demiştim ancak biraz kola takınca ince durduğunu farkettim. Honor Band aralarında biraz daha saat gibi duruyor sizce hangisini tercih etmek mantıklı olur? (Bunlardan başka farklı bir model önerirsenizde yorumlara yazarsanız sevinirim.)
Honor band 6 kullanıyorum. Çok memnunum. Ekranın büyük olması çok iyi özellikle.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Honor band 6 kullanıyorum. Çok memnunum. Ekranın büyük olması çok iyi özellikle.
Bende biraz daha saate benzemesi yönünde Honor'u düşünüyorum ama Xiaomi telefonlada uyumlu olduğu için daha stabil ve iyi olacağını düşünüyorum.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,543
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bende biraz daha saate benzemesi yönünde Honor'u düşünüyorum ama Xiaomi telefonlada uyumlu olduğu için daha stabil ve iyi olacağını düşünüyorum.
Evet uygulama anlamında daha iyi. Ancak Huawei healt uygulaması da gayet iyi.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Bu akşam eşime huawei band 6 aldım daha önceleri hep mi band 3 4 5 kullanıyordu.

Akıllı saat gibi bileklik demek olmaz band 6 ya. Çok hoş tasarımı tavsiyem band 6 dır.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Daha önce Mi Band 3 kullandım ve hali hazırda Mi Band 4 kullanıyorum. 1.5 yıl oldu son derece memnunum. Mi Band 6'da gayet iyi bir cihaz, pişman etmez.

Top Bottom