Yardım Sizce hangi issyi seçmeliyim

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar bazılarınızın bildiği gibi internet şikayetlerinden dolayı türk telekomdan çıkıp başka bir issye geçceğim lakin ailem vodafone veya türkcell diyor şubesi olmayan bir yere güvenmem az fazla vereyim sıkıntı olmasın kafasında bende okey dedim türk telekom bana 482tl cayma parası çıkarttı vodafone a gittik sorduk 400tl cayma bedeli karşılıyorlar ilk 6 ay 58 sonraki 18 ay 115tl diyorlar türk telekom altyapısı ama türk telekomdaki sorunlar olur mu diye şüphedeyim türkcell de kendi altyapısı 24mbps 110tl ama cayma bedeli ödemiyorlar ve biz bu şartlrda 1 haftada thh ye de başuvaramayız aylar sürer 482tl cayma bedelinin hepsini de karşılarız ama sıkntı yani zaten vodafone da biz 482tlyi ödeyip makbuzu gösterince faturadan kesecekmiş vodafone sıkıntı olur mu sizce korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan birde vodafone un cayma bedeli çıkmasın 2 ay sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emirhandkee @Doğukan Fidan @Barry Allen

Son düzenleme:
hocam genelde bu mantıksız millenicom a geçin dedikleri için yazdım arkadaş direk kabullensin diye öneri almak için bin türlü yalvarıyoruz ttye bu kadar ısrar etmedim ben yardımcı olmak istemiyorsanız problem yok ama bu tavır pek hoş değil bundan sonra hiç bir şey için size gelmem iyi günler
Millenicom iyi çünkü o yüzden öneriyoruz.
Öneriyi yaptık zaten modem olarak önerdik internet olarak önerdik hepsini yaptık ama nereye kadar.
Turkcell'e geçmek istiyorsanız geçin yani zorlamıyoruz sonuçta.
Ama yani ciddiyim bununla ilgili birsürü konu açtınız ve kısır döngü oldu yani insanlar yazıyor çözüm bulamıyor beni etiketliyor ben yazıyorum ertesi gün tekrar aynısı.
Taahhüt iptalini THH Üzerinden yapamazsanız bir tanıdığınıza hattı devretmeyi deneyin.

Millenicom iyi çünkü o yüzden öneriyoruz.
Öneriyi yaptık zaten modem olarak önerdik internet olarak önerdik hepsini yaptık ama nereye kadar.
Turkcell'e geçmek istiyorsanız geçin yani zorlamıyoruz sonuçta.
Ama yani ciddiyim bununla ilgili birsürü konu açtınız ve kısır döngü oldu yani insanlar yazıyor çözüm bulamıyor beni etiketliyor ben yazıyorum ertesi gün tekrar aynısı.
Taahhüt iptalini THH Üzerinden yapamazsanız bir tanıdığınıza hattı devretmeyi deneyin.
tamamdır teşekkürler yardımcı olduğunuz için

Arkadaşlar bazılarınızın bildiği gibi internet şikayetlerinden dolayı türk telekomdan çıkıp başka bir issye geçceğim lakin ailem vodafone veya türkcell diyor şubesi olmayan bir yere güvenmem az fazla vereyim sıkıntı olmasın kafasında bende okey dedim türk telekom bana 482tl cayma parası çıkarttı vodafone a gittik sorduk 400tl cayma bedeli karşılıyorlar ilk 6 ay 58 sonraki 18 ay 115tl diyorlar türk telekom altyapısı ama türk telekomdaki sorunlar olur mu diye şüphedeyim türkcell de kendi altyapısı 24mbps 110tl ama cayma bedeli ödemiyorlar ve biz bu şartlrda 1 haftada thh ye de başuvaramayız aylar sürer 482tl cayma bedelinin hepsini de karşılarız ama sıkntı yani zaten vodafone da biz 482tlyi ödeyip makbuzu gösterince faturadan kesecekmiş vodafone sıkıntı olur mu sizce korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan birde vodafone un cayma bedeli çıkmasın 2 ay sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emirhandkee @Doğukan Fidan @Barry Allen
Superonline bizim cayma bedelini ödemişti. Superonline'dan memnunum ben.

"istemiyorum o yüzden ısrar etmeyin tşk"
Sence bu cümle ne kadar mantıklı ?
Forumda kullanan birsürü kişi var Vodafone sana çok mu yardım edecek Turkcell sana çok mu yardım edecek.
Sıkıntı çıktığında Vodafone'un ekipleri Turkcell'in ekipleri gelmeyecek yine Telekom gelecek.
Sıkıntı dediğin, adam aylardır kullanıyor kurulum işi bile 2 Günde halloldu diyor hiç sorun çıkmadı diyor. Bunu @LordHasan söylüyor.
Günümüzün F/P Servis Sağlayıcısı Millenicom. O yüzden onu öneriyoruz. TurkNet gibi kalitesiz ara sunucuları yok en azından.
Aylardır bu forumdayım sen de öyle gözüküyorsun ama benim anlattıklarımdan ne kadar şey anlamışsın bilemem.
Aylardır bu forumda insanlara yardımcı oluyorum birçok kişiye Omni DSL + Milleni önerisi yaptım bir kişi bile sorun yaşamadı şimdi sen kafanda kurarsan hadi eyvallah.

Ben burada önerimi yapıyorum ayrıca en az 3 kez bununla ilgili konu açtın hepsine de yazdım ama artık gereksiz yere konu açmak mantıklı değil.
3 Kere Millenicom demişim ne yapayım yani milleni ve telekomu yanıma alıp el ele tutuşup internet mi verelim.
Aybars Karaatmaca, Ümit Önal, Ben el ele tutuşalım VDSL VDSL VDSL Diyelim internet gelsin.
Ben millenicom dedim zaten. Tekrar söylüyorum Keenetic Omni DSL + Millenicom.
Ha sen illa vodafone turkcell türk telekom falan diyorsan sen geçebilirsin beni etkilemez ama sonra memnun kalmayıp veya taahhüt iptali yardımı için falan lütfen bana gelme. Lütfen.
Alp her şeyi açıklamış zaten. Bana da ona katılmak düşer
Ben de millenicom öneriyorum seçmek sana kalmış

400 TL'sini ödemişti.
hocam vodafone da 400 ödüyor zaten ama bize cayma bedeli ödemiyor dedi türkcell acaba kampanya gibi bir şey miydi nerden öğrenebilirim cayma bedeli ödeyip ödemediklerini

hocam vodafone da 400 ödüyor zaten ama bize cayma bedeli ödemiyor dedi türkcell acaba kampanya gibi bir şey miydi nerden öğrenebilirim cayma bedeli ödeyip ödemediklerini
Müşteri hizmetlerini arayın.

Geri