Rockstar optimizasyonu bayağı iyi ekran kartsız 4 yıllık sistemde 60FPSklasik bir rockstar oyunu olarak optimizasyonu olmıycak o yüzden hiçbir kart
Minimum 2060 olur önerilen 4070 olur.Sadece tahminleri alalım. Orta dreceli kartlardan bahsediyorum. Mesela 3070. 4060. Bu kartlar Tam ultra açamaz gibime geliyor. Dlss Kapalı düşünürsek.
Örneğin 3070 Tİ'li ve i7 12700'lü bir laptop bu oyunu Ultrada Dllss kapalı açabilir.
Peki Sizce Kartınızdan emin misiniz ?Alıntıyı görüntüle
Valla öyle Gt 940m 2gb ile hig medium karısık açıyorfum gta5’iRockstar optimizasyonu bayağı iyi ekran kartsız 4 yıllık sistemde 60FPS
hayatında sen rocskstar oyunu oynadıgına emin misin ya da optimizasyonun ne oldugundan emin misinRockstar optimizasyonu bayağı iyi ekran kartsız 4 yıllık sistemde 60FPS
GTA v deki optimizasyonu yaparlarsa giriş seviye apu lar bile 720p low ayarlarda açabilir. Rockstar geniş kitle için grafikleri baya düşük yapabileceğini düşünüyorum low ile orta ayar arasinda büyük fark olur high ile de ultra arasında aşırı fark olacağını düşünüyorum.hayatında sen rocskstar oyunu oynadıgına emin misin ya da optimizasyonun ne oldugundan emin misin
gta 5 te optimizasyon var diye kim söyledi oyun suan eski artık agır bir oyun degıl zaten o zaman cıktıgında da o kadar güçlü sistemler yoktu onların acabilecegi düzeyde grafikleri vardı sonradan arttırıldı dahada bozuldu suan dahada bozuk dogru düzgün grafiği fulleyip oynayamazsın kasarGTA v deki optimizasyonu yaparlarsa giriş seviye apu lar bile 720p low ayarlarda açabilir. Rockstar geniş kitle için grafikleri baya düşük yapabileceğini düşünüyorum low ile orta ayar arasinda büyük fark olur high ile de ultra arasında aşırı fark olacağını düşünüyorum.
Şu ana kadar bir sürü oyun oynadım Grand Theft Auto V, ekran kartı bile olmayan R3 2200G sistemde 60FPS veriyor orta ayarda.hayatında sen rocskstar oyunu oynadıgına emin misin ya da optimizasyonun ne oldugundan emin misin