Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 12,052
Kolun ortasında P3 gibi tuş var ona basılı tut mod değişimi tul dizilimi filan değişip titreşim kapatıyor. Driver içinse cdddn kurmayı dene olmazsa buradan 2020 indirReis kolum geldi birkaç sorum olacak.
Ben de hepsi buradadan aldım hangi sene olduğu yazmiyor 2019 model ve 2019 öncesi için driver var. Hangisini kurayım.
2. Si driverlari kuramiyorum yardimci olabilir misin sen nasil kurdun. her seferinde farkli bir dosya soyleyip erisim engellendi diyor 4 dosyadan 1 ininkurabildim titresin dosyasini da kuramiyorum.
Bir de şu 4 moddan bahseder misin ve arasinda nasil gecis yapacagimdan bikgi bulamadim pek internette.
Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad - Segment Destek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ve mod değiştirince normal yani tuş dizilimi düzgün ve titreşim gibi şeylerde sıkıntı çıkartmayan 1 ve 2. ışıklar kırmızı yanacak 4 mod vardı sanırım ama mod değiştirme pek gerekli değil ben yanlışlıkla değiştirdim hiçbir yerde bulamadım kendim yanlışlıkla buldum titreşim kullanamamıştımReis kolum geldi birkaç sorum olacak.
Ben de hepsi buradadan aldım hangi sene olduğu yazmiyor 2019 model ve 2019 öncesi için driver var. Hangisini kurayım.
2. Si driverlari kuramiyorum yardimci olabilir misin sen nasil kurdun. her seferinde farkli bir dosya soyleyip erisim engellendi diyor 4 dosyadan 1 ininkurabildim titresin dosyasini da kuramiyorum.
Bir de şu 4 moddan bahseder misin ve arasinda nasil gecis yapacagimdan bikgi bulamadim pek internette.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Titreşimi en iyi kullanan oyunlardan biri de Dishonored öneririm. Kol gelince uzun süre kullanmadıysan önce çok zorlanırsın. Bu benim ilk kolumu ve alışsam zaman aldı. Bir şey daha söylecem Geforce NOW'da bağlarsan oynadığın oyun başkasnın yansıması olduğu için titreşim çalışmaz. Telefona da aparat yoluyla başladığın için ben sadece Aethersx2 (PS2) Emülatöründe titreşim ayarını buldum PSP Emülatöründe titreşim bulamadımReis kolum geldi birkaç sorum olacak.
Son düzenleme: