Neler Yeni

Sizce hangi kulaklığı almalıyım

Faikpkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
faik pakır
Arkadaşlar yeni kulaklık almaya karar verdim fakat hangi kulaklığı alıcağımı bilmiyorum ama bulduğum kulaklıklar bunlar sizce bu kulaklıklardan hangisini almalıyım yada bu bütçelere önerebileceğiniz kulaklık varmı
razer blackshark v2x
steelseries artics prime
steelseries nova 1
hyperx cloud 3
Not:anakartım asus b550m k

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Rüveyda Akın
Bütçen ne? 3,000₺ civarıysa Razer Barracuda X bak kablosuz tercih için on numara seçenek. Mikrofonu da mükemmel kendi segmentindeki diğer ürünlere kıyasla.

Faikpkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
faik pakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen ne? 3,000₺ civarıysa Razer Barracuda X bak kablosuz tercih için on numara seçenek. Mikrofonu da mükemmel kendi segmentindeki diğer ürünlere kıyasla.
kk bütçemi aşıyor bide akblosuza çok gerek yok iyi kulaklık olsun kablolu kablosuz fark etmez

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Rüveyda Akın
kk bütçemi aşıyor bide akblosuza çok gerek yok iyi kulaklık olsun kablolu kablosuz fark etmez
İndirime giriyor. 2,000₺'ye bile düştü o kulaklık. Tekrar o seviyelere düşmez ama 3,000 civarına iner diye tahmin ediyorum. Takip edebilirsin veya geçenki kablosuz Cloud gibi varsa yine ona yapışabilirsin. Kasım ayı bitti daha indirim zor görürüz ama bakalım. Aralık ayının sonuna doğur "yılbaşı" indirimi yaparlar belki.

Ayrıca kablolu kulaklığını kablosunun kopmasından veya hasar görmesinden ötürü kaybetmemişsin herhalde. Kablosuz harbiden büyük rahatlık. Bir kere deneyimle kabloluya geri zor geçersin.

Faikpkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
faik pakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirime giriyor. 2,000₺'ye bile düştü o kulaklık. Tekrar o seviyelere düşmez ama 3,000 civarına iner diye tahmin ediyorum. Takip edebilirsin veya geçenki kablosuz Cloud gibi varsa yine ona yapışabilirsin. Kasım ayı bitti daha indirim zor görürüz ama bakalım. Aralık ayının sonuna doğur "yılbaşı" indirimi yaparlar belki.

Ayrıca kablolu kulaklığını kablosunun kopmasından veya hasar görmesinden ötürü kaybetmemişsin herhalde. Kablosuz harbiden büyük rahatlık. Bir kere deneyimle kabloluya geri zor geçersin.
Kk kablosuz güzel modeller biliyorum fakat çok pahalı kalitesinden emanet n olduğum modeller bende soruyorum ki cloud 3 mu sence razer blackshark v2x mi kablolu

Top Bottom