Neler Yeni

Sizce Hangi Linux Dağıtımını Seçmeliyim?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ne haydası?
Onu bol bol o.c yaparken izledim. Daha dün ram overclockunu izledim. Normal şekilde adam overclock yapıyor
''imparatorum canım sana fena'' denicek bir şey değil.
O işinin dalında enlerden. Kendisi ile ne kadar tartışmış olsakta bu işin enlerinden. Tüm forumlarda üyeliğim var. (Bilindik.) Hiçbirinde OC'dan bu kadar anlayan birisi yok, çokça Thaiphoon Burner sonucu gönderdim, hepsine saniyesinde OC Timingi voltajı MHz'i önerdi hepsinde de sorunsuz şekilde çalıştı. OC bilen birine Thaiphoon atsam hepsini kesin tutturamaz ama Rev'e şu ana kadar attıklarımda hiç yanılmadı.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
O işinin dalında enlerden. Kendisi ile ne kadar tartışmış olsakta bu işin enlerinden. Tüm forumlarda üyeliğim var. (Bilindik.) Hiçbirinde OC'dan bu kadar anlayan birisi yok, çokça Thaiphoon Burner sonucu gönderdim, hepsine saniyesinde OC Timingi voltajı MHz'i önerdi hepsinde de sorunsuz şekilde çalıştı. OC bilen birine Thaiphoon atsam hepsini kesin tutturamaz ama Rev'e şu ana kadar attıklarımda hiç yanılmadı.
İşinde iyi olabilir. onu ben de kabul ediyorum. forum abarttıkça abartıyor bu konuyu. ''İmparatorum'' nedir ya?
Sanarsın Overclockçu değil fatih sultan mehmet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Kambur
Sizce hangisi?
MX linux
Manjaro
Peppermint
Mint
OpenSUSE
CentOS
Arch
Gentoo
Ubuntu
Lubuntu
burda soruyu sana yönelticem çünkü linux windowsun aksine kurmadan amacına göre dağıtom seçiyorsun şimdi soruları kendine sor ve cevabını seç

oyun oynuyormusun evet ise steam os
yeniysen mint , manjaro ubuntu (ubuntu tablete benzer bir masaüstü kullanıyor lubuntu gibi varyantlarıyla değiştirebilirsin diğerlerinde kde plazma cinnamon öneririm)
tecrübeliysen arch yada void linux
hack sızma gibi işlere ilgiliysen kali
vatanseverim dersen pisi veya pardus (iyi değiller)
mac gibi bir masaüstü istersen OpenSUSE
bu sorularla istediğini seçebilirsin elbette daha fazla seçenek var bunlar en bilindik yeniysen yada yeni değil de tecrübeliysen ama arch ike uğraşmak istemiyorsan manjaro öneririm çökme riski daha az hem yeni hemde normal kullanıcılar için ideal bir dağıtım ortalama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,146
Üyeler
163,116
Son üye
soykan deniz
Top Bottom