Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Evet. Onu ben de farkettim.Ben yardım istiyorum. Siz burada değişik şeyler konuşuyorsunuz. Yazık.
Evet. Onu ben de farkettim.Ben yardım istiyorum. Siz burada değişik şeyler konuşuyorsunuz. Yazık.
BilmiyorumUbuntu buglı da lubuntu ISO kaç GB. Şimdi başka yerdeyim.
O işinin dalında enlerden. Kendisi ile ne kadar tartışmış olsakta bu işin enlerinden. Tüm forumlarda üyeliğim var. (Bilindik.) Hiçbirinde OC'dan bu kadar anlayan birisi yok, çokça Thaiphoon Burner sonucu gönderdim, hepsine saniyesinde OC Timingi voltajı MHz'i önerdi hepsinde de sorunsuz şekilde çalıştı. OC bilen birine Thaiphoon atsam hepsini kesin tutturamaz ama Rev'e şu ana kadar attıklarımda hiç yanılmadı.Ne haydası?
Onu bol bol o.c yaparken izledim. Daha dün ram overclockunu izledim. Normal şekilde adam overclock yapıyor
''imparatorum canım sana fena'' denicek bir şey değil.
İşinde iyi olabilir. onu ben de kabul ediyorum. forum abarttıkça abartıyor bu konuyu. ''İmparatorum'' nedir ya?O işinin dalında enlerden. Kendisi ile ne kadar tartışmış olsakta bu işin enlerinden. Tüm forumlarda üyeliğim var. (Bilindik.) Hiçbirinde OC'dan bu kadar anlayan birisi yok, çokça Thaiphoon Burner sonucu gönderdim, hepsine saniyesinde OC Timingi voltajı MHz'i önerdi hepsinde de sorunsuz şekilde çalıştı. OC bilen birine Thaiphoon atsam hepsini kesin tutturamaz ama Rev'e şu ana kadar attıklarımda hiç yanılmadı.
burda soruyu sana yönelticem çünkü linux windowsun aksine kurmadan amacına göre dağıtom seçiyorsun şimdi soruları kendine sor ve cevabını seçSizce hangisi?
MX linux
Manjaro
Peppermint
Mint
OpenSUSE
CentOS
Arch
Gentoo
Ubuntu
Lubuntu