wilcolnkey
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Başlangıç motorum olucak bilgisi olanlae yardımcı olursa sevinirim.
Mt 125 boyun kısa ise yüksek gelir rahatlık seviyorsan ktm naked motor çünkü sportif seviyorsan cbr 125Başlangıç motorum olucak bilgisi olanlae yardımcı olursa sevinirim.
Yeni başlayanlar için çok sıkıntılı kocaman grenajları var düştüğünde cebi yanar en iyisi ktm 125 almak naked motor koruma takozu takarsa sıkıntı yaşamazo seçeneklerin içinde cbr bence ama yamaha yzf 125 de fena seçenek değil.
Boyum 180Mt 125 boyun kısa ise yüksek gelir rahatlık seviyorsan ktm naked motor çünkü sportif seviyorsan cbr 125
Yani mt 125 alma bence ktm daha güzel motor zaten mt 125lerin egzozu soba gibi istersen ktm 125 ilanı atabilirim sahibindendenBoyum 180
yani evet pek naked sevmediğim için benim tercihim süpersporttan yana olduYeni başlayanlar için çok sıkıntılı kocaman grenajları var düştüğünde cebi yanar en iyisi ktm 125 almak naked motor koruma takozu takarsa sıkıntı yaşamaz
cbr 125 o zaman zaten supersportlar arasındaki en rahat motor aprillia rsv4 125 ve ktm 125 rc modellerinede bakabilirsinyani evet pek naked sevmediğim için benim tercihim süpersporttan yana oldu
Sevinirim.Yani mt 125 alma bence ktm daha güzel motor zaten mt 125lerin egzozu soba gibi istersen ktm 125 ilanı atabilirim sahibindenden
cbr 125 o zaman zaten supersportlar arasındaki en rahat motor aprillia rsv4 125 ve ktm 125 rc modellerinede bakabilirsin
Bu arada cb 125 r cbr dan sonraki modelo seçeneklerin içinde cbr bence ama yamaha yzf 125 de fena seçenek değil.
pardon cb 125r mış ben cbr diye okudumSevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada cb 125 r cbr dan sonraki model
Fiyatlar uçmuş ya ucuza güzel bakılmış bir repsol buldum ama 40k kilometrede o kadar yüksek kmli istemiyorsan daha düşük kmlilere bak https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-125r-repsol-2016-824272199/detaySevinirim.
Bu arada cb 125 r cbr dan sonraki model
Attığın ktm en uygun heralde km ve fiyat olarak cb125r konusunda bir bilgin varmıdır?Fiyatlar uçmuş ya ucuza güzel bakılmış bir repsol buldum ama 40k kilometrede o kadar yüksek kmli istemiyorsan daha düşük kmlilere bak https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-125r-repsol-2016-824272199/detay
ktm olarakta bunu buldum
KTM 125 Duke Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
Sahibinden satılık ikinci el ve sıfır KTM 125 Duke motor fiyatları, yeni scooter, enduro, chopper, moped, cross, racing, naked modelleri Türkiye' nin motosiklet ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kral sende cb 125 r demişsin bende cbr 125r baktım