İkisi de iyi diye biliyorum. Maxtor seagatenin kioxia ise toshibanın alt markası.Alıntıyı görüntüle
Selam, hazır sistem alıyorum içinde ADATA SU630 vardı kronik sorunlu olduğu için almak istemiyorum ve bunlar daha ucuz sizce bu ikisi arasından hangisini almalıyım?
Sağdaki okuma ve okuma hızı daha iyiAlıntıyı görüntüle
Selam, hazır sistem alıyorum içinde ADATA SU630 vardı kronik sorunlu olduğu için almak istemiyorum ve bunlar daha ucuz sizce bu ikisi arasından hangisini almalıyım?
Hocam EFT/Havele seçeneğini seçtim Siparişiniz onaylanmıştır dedi şimdi ben parayı direk göndermem mi gerekiyor?EXCERIA'da sorun yok diye biliyorum, bence EXCERIA daha iyi olur.
Valla bilmiyorum, kusura bakma.Hocam EFT/Havele seçeneğini seçtim Siparişiniz onaylanmıştır dedi şimdi ben parayı direk göndermem mi gerekiyor?
Siparişiniz başarıyla alınmıştır.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Ödeme tipinizi havale/EFT olarak seçtiniz. Tüm banka hesaplarımızı görmek ve havale/EFT işleminizi nasıl tamamlayacağınızı öğrenmek için lütfen tıklayınız.
Evet, sanırım 3 gün süre tanınıyor.Hocam EFT/Havele seçeneğini seçtim Siparişiniz onaylanmıştır dedi şimdi ben parayı direk göndermem mi gerekiyor?
Siparişiniz başarıyla alınmıştır.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Ödeme tipinizi havale/EFT olarak seçtiniz. Tüm banka hesaplarımızı görmek ve havale/EFT işleminizi nasıl tamamlayacağınızı öğrenmek için lütfen tıklayınız.
İsim girmeniz gerekiyor elbette.Hocam İsim yazmanız gerekiyor diyor fakat telefondan işlem yapacağımdan isim giremiyorum yardımcı olabilirmisiniz?