Neler Yeni

Sizce hangisi alınır nedeniyle açıklarmısınız =?

Hangisi daha iyi sizce =?

• https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-27gn600-b-27-1ms-full-hd-g-sync-freesync-oyuncu-u-fiyati,9

Oylar: 2 40.0%
  • https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vg279q1a-27-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,8307438

Oylar: 3 60.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
oyuncuyum ama bi yandanda hikayeli oyunlarada merakım olduğu için sormuştum teşekürler o zaman hz yüksek seçmek her zaman daha iyi olucak benim için
Kesinlikle hocam. 144 ve 165 arasında pek fark yok ama 144 165 ve 240 arasında fark var. Ben olsam dell i tercih ederdim arkadaşın dediği gibi otomatik oc özelliği var ise

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
Asus monitör kullanıyorum 240 hz lik. Tuf gaming vg serisi bir montirör. İkinci monitörüm 144 hz lik msi monitör ve asus renk, ekran canlılığı konusunsa zayıf kalıyor msi nin yanında. Lg monitörlerin renkleri çok canlı gösterdiğini biliyorum ben olsam LG tercih ederdim
bence asus monitör işini yapamadı.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
oyuncuyum ama bi yandanda hikayeli oyunlarada merakım olduğu için sormuştum teşekürler o zaman hz yüksek seçmek her zaman daha iyi olucak benim için
rica ederim 2k almayı düşünürseniz de ekran kartınızın 2kda verdiği fpsleri inceleyin 60 altı veriyorsa mantıklı olmayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
bence asus monitör işini yapamadı.
Hocam asus benim gözümde sınıfta kalan bir marka zaten. Yaşadığım deneyimler doğrultusunda. Monitör hz olarak hissiyatı sorunsuz ama 144 lük msi yan monitörüm renk konusunda daha canlı mesela onun yanında. Asus da o kadar kötü değil ama yan yana görünce msi ile renk konusunda bariz bir fark görebiliyorum. Onun dışında rog strix g15 bir laptop almıştım yazın mux switch olmadığı ve 16 ram i tek kanaldan verdikleri için ram darboğazı yaptı pc fps rezaletti. Bir 16 daha takınca düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,680
Üyeler
165,566
Son üye
Haluk Kaplan
Top Bottom