Sizce Honor Magic 7 Lite mı yoksa Redmi Note 13 Pro 5G mi?

Reaksiyon skoru
10
Sizce hangisi tercih edilebilir? 13 Pro 5G'de ekran 68 milyar renk desteklerken Honor'da 1 milyar. Ancak Honor'un ekranı kavisli. İşlemci ve kamera daha iyi Redmi'de. Pil ömrü ve dayanıklılık olarak Honor daha iyi. Hangisini tercih etsem bilemedim. Önceki telefonum Redmi Note 9 olduğu için alışkınım MIUI'a (bu telefonda HyperOS) lakin Honor'un arayüzü daha performanslı diye biliyorum. Sizce hangisi daha iyi? Hangisi alınabilir?

Galaxy A56 veya Poco F6 alırdım. Bütçe zorlanırsa S24 fe de alınabilir.

Redmi Note 13 Pro 5G'nin satıcısı önemli. Her iki modelin de işlemci dezavantajı bulunuyor diğer modellere göre. Magic 7 Lite'ın adaptörü kutusundan çıkmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 Pro 5G Ptt Avm'de satılıyor. Sıkıntı olur mu?
15k fiyata sıyrılan bir cihaz değil, hem özellikleri diğerlerine göre daha geride kalıyor hem de PttAVM'nin tercih edilmemesi daha iyi olur. Bütçeye göre daha iyisi bulunur.

Redmi Note 13 Pro 5G'nin satıcısı önemli. Her iki modelin de işlemci dezavantajı bulunuyor diğer modellere göre. Magic 7 Lite'ın adaptörü kutusundan çıkmıyor.
Adaptörü yok mu? O zaman Redmi daha mantıklı. 15 bin TL civarında galiba en mantıklısı o. Seçenekler arasında 13 Pro, 14 Pro, Samsung A36 da var. A36'nın işlemcisi Exynos, ondan eledim gibi. Nothing Phone 1 almayı düşünmüyorum, pek cezbedemedi beni.

15k fiyata sıyrılan bir cihaz değil, hem özellikleri diğerlerine göre daha geride kalıyor hem de PttAVM'nin tercih edilmemesi daha iyi olur. Bütçeye göre daha iyisi bulunur.
Önerileriniz ne?

Honor 200, 16.5k civarına indirimlerle düşüyor ara sıra. 15k altında Redmi modeli tercih etmek de fiyatının gerisinde performans almak olur.

Alabiliyorsanız Honor 200

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,425
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri