Ratorest
80+ Silver
Bence alnmazmonitörü alınır mı
Bence alnmazmonitörü alınır mı
AlınırButcem max 8.000 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu modeli nasildir
Oyun laptobu olacka fikriniz için teşekkür ederimYeni konu açın.
İş laptopu mu oyun laptopumu belirtin.
Cok iyi bir marka 2013 te Pavilion g6 AMD apu islemcili laptop almıstım hala kullanıyorum hala csde 90 küsür fps veriyor temiz kullanmada bağlıHp markası hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ? Teknik servisi nasıl ? Marka hakkında ki fikirlerinizi bekliyorum
Bu laptop da coil whine var mıdır bide şarjı ne kadar gidermarkaya göre ürün alınmayacağını Rival 3 ve Asus Tuf serisi ile öğrendim. bence ürün sorun marka yerine. eğer önerdiğim laptopu soruyprsanız iyidir.
Bugün laptopunu sipariş ettim. Gayet iyidir.Hp markası hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ? Teknik servisi nasıl ? Marka hakkında ki fikirlerinizi bekliyorum
Attığın model çok iyi bütçesine göre. Ben de onu aldım, pişman olmazsın al. Kasası plastik tek sıkıntı.Butcem max 8.000 TL
Bu modeli nasildir
hp genel olarak köklü bir firma. Ama her ürünü için aynı kalitede demek yanlış olur. İyi ürünleride var kötüde.
gaming laptoplarda şarjı unut. güç tasarrufunda max 4-5 saat o da batarya çok iyiyse. coil whine yaşayan duymadım daha.Bu laptop da coil whine var mıdır bide şarjı ne kadar gider
Laptoplar aşırı ısınma yapıyor.Laptoplari nasıldır teknik servisi sorun yaratır mi