Öneri Sizce İade mi Etmeliyim

Onur052

80+
Reaksiyon skoru
79
Arkadaşlar ktc h27e6 27 bugün elime ulaştı fotoğrafta görüldüğü üzere yeşil pixel var 2 adet alt tarafta iade etmelimiyim sadece siyah ekranda belli oluyor

Ekler

• IMG_20260617_224732.webp
    IMG_20260617_224732.webp
    398.8 KB · Hit: 54
  • IMG_20260617_224724.webp
    IMG_20260617_224724.webp
    429.6 KB · Hit: 53
Arkadaşlar ktc h27e6 27 bugün elime ulaştı fotoğrafta görüldüğü üzere yeşil pixel var 2 adet alt tarafta iade etmelimiyim sadece siyah ekranda belli oluyor
çoğu firma 3 ölü pikselden sonra sorunla ilgileniyorlar. Ama yinede bir şansını dene hemen iade etmeye çalışma bence bir garantiye götür

bugun eline ulastiysa direk iade edebiliyosundur zaten bahaneye gerek yok keyfi iade yapabilirsin

Hocam yasal olarak 14 gün cayma hakkınız var. İstersen talep oluştururken pixel olayına hiç girme, memnun kalmadım veya cayma hakkım kapsamında vazgeçtim diyip iade et.

Firmalar genellikle sorunlu ürün olunca servis süreci sokuyor işin içine, bu sefer süreç ekstradan uzuyor.

Veya isim gizli şekilde, sipariş numaranı paylaşmadan satıcıya soru sor, hatalı panel denk gelirse değişim konusunda yardımcı olur musunuz gibisinden dönüşlerine göre aksiyon al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ürün nasıl sizce, beğendiniz mi yaşadığınız sorun haricinde?

Hocam yasal olarak 14 gün cayma hakkınız var. İstersen talep oluştururken pixel olayına hiç girme, memnun kalmadım veya cayma hakkım kapsamında vazgeçtim diyip iade et.

Firmalar genellikle sorunlu ürün olunca servis süreci sokuyor işin içine, bu sefer süreç ekstradan uzuyor.

Veya isim gizli şekilde, sipariş numaranı paylaşmadan satıcıya soru sor, hatalı panel denk gelirse değişim konusunda yardımcı olur musunuz gibisinden dönüşlerine göre aksiyon al.

Sorundan da bahsetsin yani. Ya değişim verin yada malınızı 6502 sayılı kanuna göre iade alın desin.
Mecbur alacaklar

3 veya 5 pikselin altını iade almıyor firmalar, yasal bir dayanakları yok aslında ama öyle oluyor yani. rahatsız etmiyorsa iade etme ama edicem diyorsan memnun kalmadım falan de. yoksa pikselden bahsedersen çok takmıyorlar.

Pixelden bahsettim ama zaten benim iade hakkım yokmu gönderirim iadeye olmazmi

Ya aslında pixel çok takilmadim açıkçasıya bilemedim

Şimdi bunun iadesi iviri ziviri bankaya geri para yatması falan uzun sürer birdaha sipariş geçene kadar diye uğraşmakda istemiyorum açıkçası ya

Kanka güzel gibi PC yi yeni kurdum bı oyun vs bakamadım yüklemedim testini yaptım bı okdr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,411
Üyeler
197,679
Son üye
ramazan alçı
Geri