firsatgamingx
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,748
- İsim
- Cem Ayar
- firsatgamingx
Grafik işleri için, evet haklısınız ama bilgisayardaki alsat ile ev/arabadaki alsat bence çok farklı. Tabii herkesin ihtiyacına göre görüşü oluyor ama bilgisayar almadan da yaşayabilirsin ama evin olmazsa sokakta mı kalacaksın yani bu fark çok farklı. Ev fiyatları zaten artmış üstüne bi de bu tarz durumlardan ötürü en kötü ev kaç para oldu ben 2 sene önce istanbula geldiğimde mesela kiralar 1400 falandı şimdi aynı ev 8-9 bin TL. Arabalar da yine aynı şekilde ama bilgisayarlar neredeyse aynı kaldı. Bu işler derin mevzular hocam boşver.Oyun kodlamak tasarımlarla kodlama yapmak veya oyunlarda kendini yükseltmek istiyorsa gerekli. Ev/Araba buna neden karşısınız bilmem ama olabilir herkesin kendi görüşü ama şahsen pc al sat ihtiyacın yoksa ihtiyaç sahiplerini engelle şeyini sevmiyorum. Ev/Araba deme nedenim neredeyse herkes 2. el oluyor zaten 0 al sat yapmıyolar o yüzden karşı değilim dedim bunda indirim şansı yeniyor o yüzden karşıyım.
Sonuç olarak sen bilirsin ama ben olsam gider 3070li sistem alırdım satan birinden, şimdiden hayırlı olsun sana