Merhaba öncelikle. 14-15 yaşımdan beri telefon kullanıyorum ve kullandıklarımın hepsi android telefondu. Şimdi YD redmi note 12 pro kullanıyorum pek memnun değilim. Hele bir de imei kaydı yaptım falan, güncelleme olsun diye dirençli attım NFC çalışmıyor, direnç atıldığı için telefon daha fazla ısınmaya başlıyor dolayısıyla da biraz feneri açtıktan sonra çok ısındığı için fener kendi kendine kapanıyordu. Şuanda telefonumdan çok soğumuş durumdayım. Zaten bi önceki telefonum da redmi not 9'du, şebekesi çok kötü, yazılımsal bir sürü sorun çıkıyor telefonda. Artık ben düzgün bir para bayılıp güzel bir telefon almak istiyorum iphone kullanışı olsun ve son çıkan modellerinde yeni gelen değişiklikler çok hoşuma gitti, özellikle dinamic island çok güzel bir şey. Haliyle ekonominin durumu yüzünden artık her şey çok pahalı, telefon bile almak zor ama şöyle bir İPhone almak istiyorum, İPhone 15 mi önerirsiniz yoksa 16 mı? düz modellerden bir tane almayı düşünüyorum 50k civarı alabilirim sanırım. Yada başka önerileriniz varsa belirtmekten çekinmeyin kaliteli bir telefon almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim