Neler Yeni

Sizce ip 15 mi 16 mı?

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arjin bala
Merhaba öncelikle. 14-15 yaşımdan beri telefon kullanıyorum ve kullandıklarımın hepsi android telefondu. Şimdi YD redmi note 12 pro kullanıyorum pek memnun değilim. Hele bir de imei kaydı yaptım falan, güncelleme olsun diye dirençli attım NFC çalışmıyor, direnç atıldığı için telefon daha fazla ısınmaya başlıyor dolayısıyla da biraz feneri açtıktan sonra çok ısındığı için fener kendi kendine kapanıyordu. Şuanda telefonumdan çok soğumuş durumdayım. Zaten bi önceki telefonum da redmi not 9'du, şebekesi çok kötü, yazılımsal bir sürü sorun çıkıyor telefonda. Artık ben düzgün bir para bayılıp güzel bir telefon almak istiyorum iphone kullanışı olsun ve son çıkan modellerinde yeni gelen değişiklikler çok hoşuma gitti, özellikle dinamic island çok güzel bir şey. Haliyle ekonominin durumu yüzünden artık her şey çok pahalı, telefon bile almak zor ama şöyle bir İPhone almak istiyorum, İPhone 15 mi önerirsiniz yoksa 16 mı? düz modellerden bir tane almayı düşünüyorum 50k civarı alabilirim sanırım. Yada başka önerileriniz varsa belirtmekten çekinmeyin kaliteli bir telefon almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
iPhone serisinde her zaman en mantıklısı en yeni olandır, +1 yıl demektir her üst model

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba öncelikle. 14-15 yaşımdan beri telefon kullanıyorum ve kullandıklarımın hepsi android telefondu. Şimdi YD redmi note 12 pro kullanıyorum pek memnun değilim. Hele bir de imei kaydı yaptım falan, güncelleme olsun diye dirençli attım NFC çalışmıyor, direnç atıldığı için telefon daha fazla ısınmaya başlıyor dolayısıyla da biraz feneri açtıktan sonra çok ısındığı için fener kendi kendine kapanıyordu. Şuanda telefonumdan çok soğumuş durumdayım. Zaten bi önceki telefonum da redmi not 9'du, şebekesi çok kötü, yazılımsal bir sürü sorun çıkıyor telefonda. Artık ben düzgün bir para bayılıp güzel bir telefon almak istiyorum iphone kullanışı olsun ve son çıkan modellerinde yeni gelen değişiklikler çok hoşuma gitti, özellikle dinamic island çok güzel bir şey. Haliyle ekonominin durumu yüzünden artık her şey çok pahalı, telefon bile almak zor ama şöyle bir İPhone almak istiyorum, İPhone 15 mi önerirsiniz yoksa 16 mı? düz modellerden bir tane almayı düşünüyorum 50k civarı alabilirim sanırım. Yada başka önerileriniz varsa belirtmekten çekinmeyin kaliteli bir telefon almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim
hep kötü telefonlar kullanmışsın ilk öncelikle yd cihaz kullanıcaksan snapdragon yerine mediatek işlemcili cihaz alıcaksın pro yerine pro 5g sahibi olsaydın cihazdan memnun kalırdın illa iphone alcam diyosan 13ün aşağısını alma, ip13 fiyatından ip15 gibi çok android cihaz var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ip13 almak yerine bunu alırım mesela 5k cebimde kalır

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arjin bala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hep kötü telefonlar kullanmışsın ilk öncelikle yd cihaz kullanıcaksan snapdragon yerine mediatek işlemcili cihaz alıcaksın pro yerine pro 5g sahibi olsaydın cihazdan memnun kalırdın illa iphone alcam diyosan 13ün aşağısını alma, ip13 fiyatından ip15 gibi çok android cihaz var
sana şimdiye kadar kullandığım telefonları söylim,
ilk telefonum huawei y6 prime ( telefon hakkında pek bilgim yoktu :))
bir sonraki xiaomi redmi Note 9S
En son ki de şuanki Xiaomi redmi Note 12 Pro 5G (5g yazmadım diye 5g kullanmıyor değilim)
Bence android alınsa alınsa s24 ultra alınır ama ben onun yerine İPhone 15-16 almayı tercih ederim çünkü dinamic island çok hoşuma gidiyor. Diğer marka Android telefonlar da artık kameraları arkayı ful kaplanmış hiç hoş durmuyorlar yuvarlak koskocaman o ney öyle ya, kamera istesem gerçek kamera alırım

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
kadir
16 alacak bütçe varsa al, memnun kalırsın.
Ha dersen ki çok para harcamayayım 13 alabilirsin düşük bütçede f/p olarak şuan en başarılı cihaz denebilir apple tarafında.

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

bu daha performanslı

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arjin bala
iPhone serisinde her zaman en mantıklısı en yeni olandır, +1 yıl demektir her üst model
15 ile 16 arasında pek bir fark yokki bence hatta kamera daha kötü duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Erdem
Bütçe varsa 16 yapıştır geç yoksa 15 al şahsen pc almasaydım 15 alacaktım.

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arjin bala
16 alacak bütçe varsa al, memnun kalırsın.
Ha dersen ki çok para harcamayayım 13 alabilirsin düşük bütçede f/p olarak şuan en başarılı cihaz denebilir apple tarafında.
15 alınmaz mı diyorsun? yani 13 alınabilir ama ben İPhone alsam dinamic island olanı tercih ederim çünkü çok güzel

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
sana şimdiye kadar kullandığım telefonları söylim,
ilk telefonum huawei y6 prime ( telefon hakkında pek bilgim yoktu :))
bir sonraki xiaomi redmi Note 9S
En son ki de şuanki Xiaomi redmi Note 12 Pro 5G (5g yazmadım diye 5g kullanmıyor değilim)
Bence android alınsa alınsa s24 ultra alınır ama ben onun yerine İPhone 15-16 almayı tercih ederim çünkü dinamic island çok hoşuma gidiyor. Diğer marka Android telefonlar da artık kameraları arkayı ful kaplanmış hiç hoş durmuyorlar yuvarlak koskocaman o ney öyle ya, kamera istesem gerçek kamera alırım
imei yi atan telefoncu mal mı direnç atmış o telefona gerek yok ki

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arjin bala
bu daha performanslı
Ya performans pek önemli değil çünkü artık her Androidde en az 8 gb ram var yani ben telden pek oyun oynayan biri değilim pc oyuncusuyum

imei yi atan telefoncu mal mı direnç atmış o telefona gerek yok ki
Kral yurt dışı telefonlar artık güncelleme almıyor (bilmiyoruz neden) o yüzden dirençli attırdım telefona hyperos u merak ettim ama şimdi pişmanım

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
Ensar Polat

Sonra çamur gibi kamerası ile karşılaşırsın YouTube'deki testlerle alakası olmadığını görürsün

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,295
İsim
kadir
15 ile 16 arasında pek bir fark yokki bence hatta kamera daha kötü duruyor.
Epey fark var arada 7-8k var ise değer, 10 ve üzeri değmez denebilir.
1-2 hafta beklersen ip 16 128 modeli 56-57 civarına bulunur.
13 ve 15 kullanıyorum aktif olarak ikisi de fiyatına göre güzel cihaz alınır.

Top Bottom