Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,521
Evet ama 60 FPS'te oluyordu. Bootcamp'i Araplar basınca anlık takılmalar oluyor ama çok az.Mesela Bootcamp yayında veya videoda kasıyor muydu?
Evet ama 60 FPS'te oluyordu. Bootcamp'i Araplar basınca anlık takılmalar oluyor ama çok az.Mesela Bootcamp yayında veya videoda kasıyor muydu?
yok şuan bu yorumu oku derimYok ya bıktım bu telefondan ben tablet alıcam önerin var mıdır?
Ben İPad 6 kullanıyorum video çekiyordum bir aralar PUBG Mobile oynarken. Ama bıraktım. İnsta hesabım vardı reklam olsun diye söylemiyorum bıraktım zaten sizofrenpubg diye bir insta hesabı açmıştım. İyiydi video çekerken bazen takılmalar oluyordu ama. Yeniden başlatınca düzeliyordu. İnsta hesabımba bak beğenirsen beraber gireriz belki .d
Bende genelde 25fps yani bana ilaç gibi gelirEvet ama 60 FPS'te oluyordu. Bootcamp'i Araplar basınca anlık takılmalar oluyor ama çok az.
Küçük gelmeyecekse ve bütçen zorlanmıyorsa kesinlikle mini 5 al. A12 tokatlar A10 çipi. Ama Mini 5 ve Air 3 fiyatları yakın. O kadar çıkmışken Air 3 almamak ayıp olur.Bende genelde 25fps yani bana ilaç gibi gelir, Mini 5 nasıl?
Baktım malesef çok pahalı imiş, 1500-1600TL olan takaslı bir şey yok mu?Küçük gelmeyecekse ve bütçen zorlanmıyorsa kesinlikle mini 5 al. A12 tokatlar A10 çipi. Ama Mini 5 ve Air 3 fiyatları yakın. O kadar çıkmışken Air 3 almamak ayıp olur.
Değişmeler zaten benimkisinin sıfırı İPad 7. nesil ile aynı fiyatta o yüzden 6. nesil bakıyorumİpad 7.nesil bakıyordun ne oldu?