- Reaksiyon skoru
- 3,865
Telefonum Oppo Ax7 4gb İPad ile değiştirip PUBG Mobile yayın ve video çekeceğim, iPad önerisi verir misiniz 2. el, birde İPad 6. nesil ile yayın Yapılır mı PUBG Mobile?
bütçen nedir ?Telefonum Oppo Ax7 4gb İPad ile değiştirip PUBG Mobile yayın ve video çekeceğim, iPad önerisi verir misiniz 2. el, birde İPad 6. nesil ile yayın Yapılır mı PUBG Mobile?
gereksiz benceTelefonum Oppo Ax7 4gb İPad ile değiştirip PUBG Mobile yayın ve video çekeceğim, iPad önerisi verir misiniz 2. el, birde İPad 6. nesil ile yayın Yapılır mı PUBG Mobile?
Bütçe yok OPPO AX7 4GB ile takas edeceğim telefonu Max 1200TL'ye satabilirim takas yapmak daha mantıklıbütçen nedir ?
Telefonda video felan çekmediğimde ara sıra çok kasıyor deliriyorum, jiroskop 2 saniye sonra geliyor, yayın açtığımda telefon çöktü kendini yeniden başlattıgereksiz bence
Bilmiyorum 1500TL felan bakıyorum telefonla takas ederleripad kac TL gelir sana ?
Telefonda video felan çekmediğimde ara sıra çok kasıyor deliriyorum, jiroskop 2 saniye sonra geliyor, yayın açtığımda telefon çöktü kendini yeniden başlattıGereksiz be...
Telefonda video felan çekmediğimde ara sıra çok kasıyor deliriyorum, jiroskop 2 saniye sonra geliyor, yayın açtığımda telefon çöktü kendini yeniden başlattıTelefonu iPad ile asla değişmem.
telefon daha iyi bence yinedeBütçe yok OPPO AX7 4GB ile takas edeceğim telefonu Max 1200TL'ye satabilirim takas yapmak daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonda video felan çekmediğimde ara sıra çok kasıyor deliriyorum, jiroskop 2 saniye sonra geliyor, yayın açtığımda telefon çöktü kendini yeniden başlattı
Bilmiyorum 1500TL felan bakıyorum telefonla takas ederler
Telefonda video felan çekmediğimde ara sıra çok kasıyor deliriyorum, jiroskop 2 saniye sonra geliyor, yayın açtığımda telefon çöktü kendini yeniden başlattı
Yok ya bıktım bu telefondan ben tablet alıcam önerin var mıdır?telefon daha iyi bence yinede
Ben İPad 6 kullanıyorum video çekiyordum bir aralar Pubg Mobile oynarken. Ama bıraktım. İnsta hesabım vardı reklam olsun diye söylemiyorum bıraktım zaten sizofrenpubg diye bir insta hesabı açmıştım. İyiydi video çekerken bazen takılmalar oluyordu ama. Yeniden başlatınca düzeliyordu. İnsta hesabımba bak beğenirsen beraber gireriz belki .dYok ya bıktım bu telefondan ben tablet alıcam önerin var mıdır?
Peki hangi ayarlarda idi?Ben İPad 6 kullanıyorum video çekiyordum bir aralar PUBG Mobile oynarken. Ama bıraktım. İnsta hesabım vardı reklam olsun diye söylemiyorum bıraktım zaten sizofrenpubg diye bir insta hesabı açmıştım. İyiydi video çekerken bazen takılmalar oluyordu ama. Yeniden başlatınca düzeliyordu. İnsta hesabımba bak beğenirsen beraber gireriz belki .d
Oyuna çok Arap gelince 60 FPS çekiyordum. Çok Arap olmayınca 45 FPS'te oynuyorum. Genelde aşırı yüksek-akıcıda oynarım.Peki hangi ayarlarda idi?
Mesela Bootcamp yayında veya videoda kasıyor muydu?Ben İPad 6 kullanıyorum video çekiyordum bir aralar PUBG Mobile oynarken. Ama bıraktım. İnsta hesabım vardı reklam olsun diye söylemiyorum bıraktım zaten sizofrenpubg diye bir insta hesabı açmıştım. İyiydi video çekerken bazen takılmalar oluyordu ama. Yeniden başlatınca düzeliyordu. İnsta hesabımba bak beğenirsen beraber gireriz belki .d