Neler Yeni

Sizce İPad almalı mıyım?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Telefonum Oppo Ax7 4gb İPad ile değiştirip PUBG Mobile yayın ve video çekeceğim, iPad önerisi verir misiniz 2. el, birde İPad 6. nesil ile yayın Yapılır mı PUBG Mobile?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Gereksiz be...

Çınar Yaşar

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçen nedir ?
Bütçe yok OPPO AX7 4GB ile takas edeceğim telefonu Max 1200TL'ye satabilirim takas yapmak daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonda video felan çekmediğimde ara sıra çok kasıyor deliriyorum, jiroskop 2 saniye sonra geliyor, yayın açtığımda telefon çöktü kendini yeniden başlattı

ipad kac TL gelir sana ?
Bilmiyorum 1500TL felan bakıyorum telefonla takas ederler

Telefonda video felan çekmediğimde ara sıra çok kasıyor deliriyorum, jiroskop 2 saniye sonra geliyor, yayın açtığımda telefon çöktü kendini yeniden başlattı

Telefonu iPad ile asla değişmem.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Kaan
Bütçe yok OPPO AX7 4GB ile takas edeceğim telefonu Max 1200TL'ye satabilirim takas yapmak daha mantıklı

Bilmiyorum 1500TL felan bakıyorum telefonla takas ederler

telefon daha iyi bence yinede

Çınar Yaşar

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Yok ya bıktım bu telefondan ben tablet alıcam önerin var mıdır?
Ben İPad 6 kullanıyorum video çekiyordum bir aralar Pubg Mobile oynarken. Ama bıraktım. İnsta hesabım vardı reklam olsun diye söylemiyorum bıraktım zaten sizofrenpubg diye bir insta hesabı açmıştım. İyiydi video çekerken bazen takılmalar oluyordu ama. Yeniden başlatınca düzeliyordu. İnsta hesabımba bak beğenirsen beraber gireriz belki .d

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben İPad 6 kullanıyorum video çekiyordum bir aralar PUBG Mobile oynarken. Ama bıraktım. İnsta hesabım vardı reklam olsun diye söylemiyorum bıraktım zaten sizofrenpubg diye bir insta hesabı açmıştım. İyiydi video çekerken bazen takılmalar oluyordu ama. Yeniden başlatınca düzeliyordu. İnsta hesabımba bak beğenirsen beraber gireriz belki .d
Peki hangi ayarlarda idi?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben İPad 6 kullanıyorum video çekiyordum bir aralar PUBG Mobile oynarken. Ama bıraktım. İnsta hesabım vardı reklam olsun diye söylemiyorum bıraktım zaten sizofrenpubg diye bir insta hesabı açmıştım. İyiydi video çekerken bazen takılmalar oluyordu ama. Yeniden başlatınca düzeliyordu. İnsta hesabımba bak beğenirsen beraber gireriz belki .d
Mesela Bootcamp yayında veya videoda kasıyor muydu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,325
Üyeler
166,194
Son üye
Alenx
Top Bottom