Yardım Sizce işlemcimde bir problem var mı?

ituman

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar kutusuz ryzen 5 7500f aldım. geldi kurulumu yaparken farkettim : sağ alt köşede karaltı gibi bi renk atması var çok belirgin değil sizce problem mi? iade edeyim mi? iyi akşamlar.

WhatsApp Image 2025-08-28 at 23.11.44.webp
WhatsApp Image 2025-08-28 at 23.11.45.webp
WhatsApp Image 2025-08-28 at 23.11.44 (1).webp

Merhabalar kutusuz ryzen 5 7500f aldım. geldi kurulumu yaparken farkettim : sağ alt köşede karaltı gibi bi renk atması var çok belirgin değil sizce problem mi? iade edeyim mi? iyi akşamlar.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
harbi bişi göremiyorum

Bir saattir bakıyorum hâlâ bir şey göremedim sadece seçilmiş kişilere gözüküyor herhalde şaka bir yana çalışıyorsa sıkıntı yoktur.

Testlerini yapın hocam sorun varsa iade edersiniz. Sorun yok ama aklınıza takilicaksa yine iade edin. Zararı olur mu vs. Bilmiyorum ama çok önemli değil gibi. Kafanıza takmak yerine iade edin yenisi gelsin en azından kafanız rahat olsun.
termal macun sıkıcam da, ondan sordum, ama sorun yoksa dediğiniz gibi çalıştırırım da sorun yok çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,680
Üyeler
186,928
Son üye
fatih.konyak
Geri