Merhabalar kutusuz ryzen 5 7500f aldım. geldi kurulumu yaparken farkettim : sağ alt köşede karaltı gibi bi renk atması var çok belirgin değil sizce problem mi? iade edeyim mi? iyi akşamlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
harbi bişi göremiyorumMerhabalar kutusuz ryzen 5 7500f aldım. geldi kurulumu yaparken farkettim : sağ alt köşede karaltı gibi bi renk atması var çok belirgin değil sizce problem mi? iade edeyim mi? iyi akşamlar.
böyle karaltı gibi çok az bi renk atması var nemlenmiş gibi bi renk var tam belli olmuyorMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
harbi bişi göremiyorum
Resimden belli olmuyor eger koruyucu blokta ise bir problem olmaz.Merhabalar kutusuz ryzen 5 7500f aldım. geldi kurulumu yaparken farkettim : sağ alt köşede karaltı gibi bi renk atması var çok belirgin değil sizce problem mi? iade edeyim mi? iyi akşamlar.
Testlerini yapın hocam sorun varsa iade edersiniz. Sorun yok ama aklınıza takilicaksa yine iade edin. Zararı olur mu vs. Bilmiyorum ama çok önemli değil gibi. Kafanıza takmak yerine iade edin yenisi gelsin en azından kafanız rahat olsun.
termal macun sıkıcam da, ondan sordum, ama sorun yoksa dediğiniz gibi çalıştırırım da sorun yok çok teşekkürlerTestlerini yapın hocam sorun varsa iade edersiniz. Sorun yok ama aklınıza takilicaksa yine iade edin. Zararı olur mu vs. Bilmiyorum ama çok önemli değil gibi. Kafanıza takmak yerine iade edin yenisi gelsin en azından kafanız rahat olsun.
Rica ederim hocam ne demek. Siz tinede testlerini yapın. Anormallik olursa iade edin.termal macun sıkıcam da, ondan sordum, ama sorun yoksa dediğiniz gibi çalıştırırım da sorun yok çok teşekkürler