Mouse ve kulaklık için evet ama klavyede kablosuz gereksiz bence.Ekstradan şarj derdi ortaya çıkıyor ve gecikme artıyor.Yıl olmuş 2025 kablolu ekipman kullanılmaz kardeşim kablosuz al keyfine bak
Gecikme olduğunu zannetmiyorum şarj derdi de düzgün bir klavye alırsan neden şarj derdin olsunMouse ve kulaklık için evet ama klavyede kablosuz gereksiz bence.Ekstradan şarj derdi ortaya çıkıyor ve gecikme artıyor.
Aynen bence de kablosuz mouse ve kulaklık güzel, klavye çok da önemli değil kablolu kablosuz olarakMouse ve kulaklık için evet ama klavyede kablosuz gereksiz bence.Ekstradan şarj derdi ortaya çıkıyor ve gecikme artıyor.
Benimde 1300 bütçem var, bu bütçede kablolu mu kablosuz mu alsam onu düşünüyodumGecikme olduğunu zannetmiyorum şarj derdi de düzgün bir klavye alırsan neden şarj derdin olsunben klavyemi en son ne zaman şarja taktığımı unutuyorum mesela ama tabi ki klavyede pek önemli değil keyfe kalmış bir şey fakat kulaklık ve mouse kablolu pişmanlıktır
Her kablosuz cihazda gecikme vardır ne olduğu önemli değil he sen ben fark edebilir misin orası ayrı konu.Belki esporcular fark edebilir anca.Şarj da etmek gerekiyor sonuçta ya rgb falan kullanıyorsan 1 haftadan fazla dayanmaz sonuçta bataryası.Gecikme olduğunu zannetmiyorum şarj derdi de düzgün bir klavye alırsan neden şarj derdin olsunben klavyemi en son ne zaman şarja taktığımı unutuyorum mesela ama tabi ki klavyede pek önemli değil keyfe kalmış bir şey fakat kulaklık ve mouse kablolu pişmanlıktır
https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?_pos=1&_psq=vx&_ss=e&_v=1.0 bunu alabilirsinAynen bence de kablosuz mouse ve kulaklık güzel, klavye çok da önemli değil kablolu kablosuz olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimde 1300 bütçem var, bu bütçede kablolu mu kablosuz mu alsam onu düşünüyodum
Ben rgb'de kullanıyorum kafadan 10 günü çok rahat çıkarıyor 8000 mah gecikmeyi de hissedemezsin imkansız yaniHer kablosuz cihazda gecikme vardır ne olduğu önemli değil he sen ben fark edebilir misin orası ayrı konu.Belki esporcular fark edebilir anca.Şarj da etmek gerekiyor sonuçta ya rgb falan kullanıyorsan 1 haftadan fazla dayanmaz sonuçta bataryası.
https://www.amazon.com.tr/DeLUX-kab...96ae7a10a224fc948e&qid=1750403872&sr=8-2&th=1 yada daha uyguna bunu alıp + dongle alırsınAynen bence de kablosuz mouse ve kulaklık güzel, klavye çok da önemli değil kablolu kablosuz olarak
Benimde 1300 bütçem var, bu bütçede kablolu mu kablosuz mu alsam onu düşünüyodum
Elle dokunacağın bir şey arıyorsan mağazaya gidip bakman lazım o şekil de iyi bir ürün alamazsın kablolu alman gerekWraith galiba biraz iade konusunda sıkıntı yaratıyomuş, sonuçta elle dokunup test edemediğim için içime sinecek mi onu düşünüyorum
Şu deluxu ben sipariş ettim tc eksik girmişim gümrükten döndü, tekrar sipariş vermeye değer mi acaba, malzeme kalitesi felanhttps://www.amazon.com.tr/DeLUX-kablosuz-PAW3395-sensörlü-26000DPI/dp/B0BZTZCX9Y/ref=sr_1_2?adgrpid=122895354671&dib=eyJ2IjoiMSJ9.RwmMpEfNO6_l_alUFQpggL672bPrdap9sXJSFaicozIMppPKATgrUh44VbKGln31wMxDZLee67UpIIzyBIFyHdje0UmLUgqYcZbbIptv6h6P-fPPqD3ySZXPT5QGbWcxl_4D3KT-7KWJjTAO1Ao1fhYrSyVwC5089LJfHrUL91LUW-8dqemvrq21lyYUTADfvsPIi6f8KT4-isyfk1PD2OoSxOAf4aqDeegEuPHZjGhqsKIpOmbR19-OiL_TWxKERPM8ybGCO8vANVGpo2hwpLcXPTy5r-FleFSqmEWETo8.2GFHyq8WSo20p1Co6LOHXr7RfUW6qGBEWapjLhX8F1g&dib_tag=se&hvadid=735379654452&hvdev=c&hvlocphy=9198650&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=736415489038311728&hvtargid=kwd-1657823382932&hydadcr=25063_2872618&keywords=delux+m800+pro&mcid=98767b20d31e3596ae7a10a224fc948e&qid=1750403872&sr=8-2&th=1 yada daha uyguna bunu alıp + dongle alırsın
Elle dokunacağın bir şey arıyorsan mağazaya gidip bakman lazım o şekil de iyi bir ürün alamazsın kablolu alman gerek
Yani o bütçeye göre iyi fakat çok iyi diyemem ben 1 kere almıştım iade ettim kalitesi o kadar iyi değil ama parasına göre normal diyebilirizŞu deluxu ben sipariş ettim tc eksik girmişim gümrükten döndü, tekrar sipariş vermeye değer mi acaba, malzeme kalitesi felan