Sizce Kablolu Mouse mu Kablosuz mu?

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,100
Sizce Kablolu Mouse mu Kablosuz mu?

Yıl olmuş 2025 kablolu ekipman kullanılmaz kardeşim kablosuz al keyfine bak

Mouse ve kulaklık için evet ama klavyede kablosuz gereksiz bence.Ekstradan şarj derdi ortaya çıkıyor ve gecikme artıyor.
Gecikme olduğunu zannetmiyorum şarj derdi de düzgün bir klavye alırsan neden şarj derdin olsun :D ben klavyemi en son ne zaman şarja taktığımı unutuyorum mesela ama tabi ki klavyede pek önemli değil keyfe kalmış bir şey fakat kulaklık ve mouse kablolu pişmanlıktır

Mouse ve kulaklık için evet ama klavyede kablosuz gereksiz bence.Ekstradan şarj derdi ortaya çıkıyor ve gecikme artıyor.
Aynen bence de kablosuz mouse ve kulaklık güzel, klavye çok da önemli değil kablolu kablosuz olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecikme olduğunu zannetmiyorum şarj derdi de düzgün bir klavye alırsan neden şarj derdin olsun :D ben klavyemi en son ne zaman şarja taktığımı unutuyorum mesela ama tabi ki klavyede pek önemli değil keyfe kalmış bir şey fakat kulaklık ve mouse kablolu pişmanlıktır
Benimde 1300 bütçem var, bu bütçede kablolu mu kablosuz mu alsam onu düşünüyodum

Her kablosuz cihazda gecikme vardır ne olduğu önemli değil he sen ben fark edebilir misin orası ayrı konu.Belki esporcular fark edebilir anca.Şarj da etmek gerekiyor sonuçta ya rgb falan kullanıyorsan 1 haftadan fazla dayanmaz sonuçta bataryası.

Aynen bence de kablosuz mouse ve kulaklık güzel, klavye çok da önemli değil kablolu kablosuz olarak

Benimde 1300 bütçem var, bu bütçede kablolu mu kablosuz mu alsam onu düşünüyodum
https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?_pos=1&_psq=vx&_ss=e&_v=1.0 bunu alabilirsin

Her kablosuz cihazda gecikme vardır ne olduğu önemli değil he sen ben fark edebilir misin orası ayrı konu.Belki esporcular fark edebilir anca.Şarj da etmek gerekiyor sonuçta ya rgb falan kullanıyorsan 1 haftadan fazla dayanmaz sonuçta bataryası.
Ben rgb'de kullanıyorum kafadan 10 günü çok rahat çıkarıyor 8000 mah gecikmeyi de hissedemezsin imkansız yani

https://www.amazon.com.tr/DeLUX-kab...96ae7a10a224fc948e&qid=1750403872&sr=8-2&th=1 yada daha uyguna bunu alıp + dongle alırsın

Wraith galiba biraz iade konusunda sıkıntı yaratıyomuş, sonuçta elle dokunup test edemediğim için içime sinecek mi onu düşünüyorum
Elle dokunacağın bir şey arıyorsan mağazaya gidip bakman lazım o şekil de iyi bir ürün alamazsın kablolu alman gerek

Şu deluxu ben sipariş ettim tc eksik girmişim gümrükten döndü, tekrar sipariş vermeye değer mi acaba, malzeme kalitesi felan
Yani o bütçeye göre iyi fakat çok iyi diyemem ben 1 kere almıştım iade ettim kalitesi o kadar iyi değil ama parasına göre normal diyebiliriz

Yani o bütçeye göre iyi fakat çok iyi diyemem ben 1 kere almıştım iade ettim kalitesi o kadar iyi değil ama parasına göre normal diyebiliriz
Çok gıcırdıyor mu click sesleri tok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,457
Üyeler
183,433
Son üye
redboxer82
Geri