Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Beyler herkesin beyni yandı.
Aynen aga bende onu anlamadım Kerem’in dediği yöntemle yaparsam 20 kendi yöntemimle yaparsam 10 çıkıyor ?Bu ne kadar saçma bi sorudur bu ne böyle 20 de 10 da oluyor
Senin yöntem ne?Aynen aga bende onu anlamadım Kerem’in dediği yöntemle yaparsam 20 kendi yöntemimle yaparsam 10 çıkıyor ?
Onu karıştırma şimdi.%40 Kar etmiş oluyoruz en son durumda.
60'dan satıp 70'den alınca zaten 10 lira zarara düşüyorsun sonra tekrar 10 lira kara satarsan 0 tl kar olur ama başta da 10 lira karla satıyorsun kafam çok karışık galiba 10 tl kar olacakDostlar bu soru tekrar hortlamış ben de buraya sorayım dedim.
50 ₺ vererek aldığınız bir kalemi 60 ₺ ye sattınız diyelim.
Sattığınız kalemi 70 ₺ vererek geri aldınız, 80 ₺ fiyata üçüncü bir kişiye sattınız.
Kâr-Zarar durumunuz bu satın alım sonunda nedir ?
Beyin zaten yandı diyosunOnu karıştırma şimdi.
Ama 50'den alıp 60'a satarken +10 kar ediyorsun onu da ekleyeceksin bak onu unuttun60'dan satıp 70'den alınca zaten 10 lira zarara düşüyorsun sonra tekrar 10 lira kara satarsan 0 TL kar olur ama başta da 10 lira karla alıyorsun kafam çok karışık galiba 10 TL kar olacak
Yioo en başta 20 buldum ben. Keşke sayısal seçseydimBeyler herkesin beyni yandı.
anladım şimdi .Ama 60'a satıp 70'e geri alıyoruz -10 oradan keseceksin Kaan umarım buradan anlar
Sen 10 falan diyenlere bakma senin beyin de gider sonraanladım şimdi .
Şimdi 50’ye alıp 60’a satıyoruz ne oluyor 10 TL kâr sonra 70’e geri alıyoruz kâr sıfırlanıyor sonra kalemi üçüncü bir kişiye 80’e sattığımızda kârımız 10 TL oluyor. Yanlış olabilir ama ben ilk böyle düşündümSenin yöntem ne?