Sizce Kaça Satmaliyim ve Ne Almaliyim?

ZodiacArs01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
554
Bütçe
75000
HP Victus | Intel Core i5-13500H | 16 GB RAM | 1 TB SSD | NVIDIA GeForce RTX 4050 | 16, 1 inç 144 Hz FHD IPS | FreeDOS | Gaming Laptop | 7P6C8EA
2024 Ekim alınma amazondan direkt Amazon satıcısı. 3 ay önce teknik serviste macun ve genel temizlik yaptırdım faturası var o temizliğin. Cihazin kutusu ilk günkü gibi ve hiçbir arıza sorun vs yaşamadım. 5070-5080 gibi bir laptop almak istiyorum. Bütçem bunun satış+45-50k. Kaça satıp ne alayım?

not: evet laptop alacağım ve masaüstü almak istemiyorum. Teşekkürler.

Hocam konudan biraz alakasiz k.b.yin laptoptan memnunmusunuz bende 4060 li olani almayi planliyorum hp victus gaming 15 serisi ama 15 serisinde kronik sıkıntılar var diyorlar kafam çok karıştı

Hocam konudan biraz alakasiz k.b.yin laptoptan memnunmusunuz bende 4060 li olani almayi planliyorum hp victus gaming 15 serisi ama 15 serisinde kronik sıkıntılar var diyorlar kafam çok karıştı
Kronik var ve bunu bilerek aldım ama ben yaşamadım. Fiyatı aldığım zaman çok uyguna gelmişti o şartlara göre. Şuana kadar dediğim gibi bir kere temizlik için gitti teknik servise. Al alma diyemem. Alırsın bela bir sorun çıkar veya mükemmel çıkar. Şans bu teknolojide.

Geri