Tramer kaydı var mı ?Itopyadan aldığım sistemim geldi ama ekran kartını bir türlü denk getirip takamadim sizce kasa yamuk mu
Direklerde oynama yoksa sorun değil. Göçük düzeltme ile geçer.Itopyadan aldığım sistemim geldi ama ekran kartını bir türlü denk getirip takamadim sizce kasa yamuk mu
boyasız göçük düzeltmeye gönder hocam
Kasada bir şey yok ekran kartın yamuk
arkadan çarpan her zaman suçludur hocam
Direklerde oynama yoksa sorun değil. Göçük düzeltme ile geçer.
instagram spor sonrası aynada shop yapılmış popomu gösteriyim storysi
Yamuk iade et.
Tramer kaydı var mı ?
Biraz göçük düzeltme sonrası kartı taktım ama isaretledigim yerdeki vida yerine vidayi bir türlü oturtamadim bu şekilde kullansam sorun çıkar mıÇıtır hasarlı diyelim.
o dediğin vida ekran kartı destek vidasıysa kart ağırlıktan dolayı çöktüğü için uzun süre kullanımda slota zarar verebilirsin belkiBiraz göçük düzeltme sonrası kartı taktım ama isaretledigim yerdeki vida yerine vidayi bir türlü oturtamadim bu şekilde kullansam sorun çıkar mı
ekran kartın yamulabilir yani vida olmuyorsa en azından destek aparatı alman sağlıklı oluro dediğin vida ekran kartı destek vidasıysa kart ağırlıktan dolayı çöktüğü için uzun süre kullanımda slota zarar verebilirsin belki
Ekran kartını vidayla tutturdum zaten bu ekstra galiba, o işaretledigim yeri sabit tutmak için ince uçlu vida buldum bir tane onla sabitledim, olması gereken gibi olmadı ama şimdilik idare eder.o dediğin vida ekran kartı destek vidasıysa kart ağırlıktan dolayı çöktüğü için uzun süre kullanımda slota zarar verebilirsin belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartın yamulabilir yani vida olmuyorsa en azından destek aparatı alman sağlıklı olur