Sizce Kazık Mı Bu Rog Monitör 🙂

Bu monitör bana göre oyuncular için değil daha çok tasarım için çünkü içerdiği renk desteği %130 sRGB %95 Dcı-p3 renk kapsamı ve delta-e renk kısmını içeriyor.Genelde bu kadar detaylı olanlar asusun proart serisinde olur yada dediğim gibi tasarım monitörlerinde var.Ne amaçla alacağına bağlı sadece oyun ise gerek yok

ben alıyorum ama zengin değilim asgri ücretle geçiniyorum kötüsünüde almam hiç bi zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim içinde önemli bende 4k 144 hz alacağım 4080 li sistem fiyatları belli olsun eldeki pc yi satar üstüne para ekler alırım
4080 i beklemek istiyorsan bütçeni epey bir arttırman gerekiyor

Son düzenleme:
4080 i beklemek istiyorsan bütçeni epey bir arttırman gerekiyor
yurt dışı alırım ekran kartını diğer parçalarıda indirimlerde almya çalışırım 50k olsa sistem mönitör hariç eldeki notebook 18k ya satarım

yurt dışı alırım ekran kartını diğer parçalarıda indirimlerde almya çalışırım 50k olsa sistem mönitör hariç eldeki notebook 18k ya satarım
50k ya olur mu emin değilim sırf ekran kartı 35k hatta daha fazla olabilir

Arkadaşlar bu monitör için DCI-3 %95 , Delta < 2 değerlerine sahip olduğu söyleniyor. Bu da demek ki renk doğruluğu bakımından gayet iyi.
2. bir monitör almak istemeyen ve tek monitörle her şeyi halledip, yarı-profesyonel işler yapanlar için ideal bir monitör.

Monitörde paranın hak edip etmediği sadece Hz ve çözünürlük ile ölçülmemeli.

bazı tasarımcı özelliklerinden dolayı bu kadar pahalı olabilir ama gerek yok vga27q1a candır

Full Beyaz sistem dizip monitör olarak da bunu koyacaksın, üff diyorum, hayali bile güzel ama çok pahalı.

bu ürünü alıp kullanan varsa yorum yapaiblirmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,393
Üyeler
184,782
Son üye
HzSibop
Geri