Sizce linkteki NAS cihazı nasıl?

Yağız00

80+
Reaksiyon skoru
237
Dostlar taşınabilir bir aile hdd'miz var. Tüm bebeklik fotoğraflarımız düğünler vs. hepsi içinde. HDD'nin bozulmasından korktuğum için ve arşivi hep yanımda taşıyıp telefonumda da görüntüleyebilmek için bir nas cihazı almayı düşünüyorum. Bu nas cihazı nasıl kullanan var mı? içinde iki tane 1TB hdd koyup (Seagate'in nas serisi disklerinden) 1TB olarak gözüken modda yani biz bir dosya eklediğimizde iki diske de kopyalayacak ve bir diskin başına bir şey gelirse diğerinde de verileri durduğu için sorun olmayacak ve bozuk hdd'yi değiştirip kopyalamaya devam edecek olan modda (adını unuttum için satır satır açıkladığım mod :) ) kullanacağım. NAS cihazı:

Bu arada konuyu yanlış yere açtığım için kusura bakmayın Nas için en doğru kategori bu diye düşündüm.

Dostlar taşınabilir bir aile HDD'miz var. Tüm bebeklik fotoğraflarımız düğünler vs. hepsi içinde. HDD'nin bozulmasından korktuğum için ve arşivi hep yanımda taşıyıp telefonumda da görüntüleyebilmek için bir nas cihazı almayı düşünüyorum. Bu nas cihazı nasıl kullanan var mı? içinde iki tane 1TB HDD koyup (Seagate'in nas serisi disklerinden) 1TB olarak gözüken modda yani biz bir dosya eklediğimizde iki diske de kopyalayacak ve bir diskin başına bir şey gelirse diğerinde de verileri durduğu için sorun olmayacak ve bozuk HDD'yi değiştirip kopyalamaya devam edecek olan modda (adını unuttum için satır satır açıkladığım mod :) ) kullanacağım. NAS cihazı:

Bu arada konuyu yanlış yere açtığım için kusura bakmayın Nas için en doğru kategori bu diye düşündüm.
tavsiyem düşük bir rpm disk takmanız yüksek hızlara ulaşamayacağı için bütçeye uygun olur benim tüm bebeklik anılarım eski laptopumla yandı :( iyi düşünmüşsünüz

Konuyla az alakasız bir şey ama bu nas cihazı nasıl kullanılıyor bizim kamerada kayıt için nas cihazı da kullanılabiliyormuş da nasıl anlamadım ben

Dostlar taşınabilir bir aile HDD'miz var. Tüm bebeklik fotoğraflarımız düğünler vs. hepsi içinde. HDD'nin bozulmasından korktuğum için ve arşivi hep yanımda taşıyıp telefonumda da görüntüleyebilmek için bir nas cihazı almayı düşünüyorum. Bu nas cihazı nasıl kullanan var mı? içinde iki tane 1TB HDD koyup (Seagate'in nas serisi disklerinden) 1TB olarak gözüken modda yani biz bir dosya eklediğimizde iki diske de kopyalayacak ve bir diskin başına bir şey gelirse diğerinde de verileri durduğu için sorun olmayacak ve bozuk HDD'yi değiştirip kopyalamaya devam edecek olan modda (adını unuttum için satır satır açıkladığım mod :) ) kullanacağım. NAS cihazı:

link nerde knkm

tavsiyem düşük bir rpm disk takmanız yüksek hızlara ulaşamayacağı için bütçeye uygun olur benim tüm bebeklik anılarım eski laptopumla yandı :( iyi düşünmüşsünüz
Geçen günde evde duran annemin ikiye bölünmüş laptopunun içindeki hdd'yi söküp kasama taktım. içinde tonla fotoğraf var :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link nerde knkm

link uzundu kısalttım.

Geçen günde evde duran annemin ikiye bölünmüş laptopunun içindeki HDD'yi söküp kasama taktım. içinde tonla fotoğraf var :)

link uzundu kısalttım.
knk link nedense bende gözükmüyor

Konuyla az alakasız bir şey ama bu nas cihazı nasıl kullanılıyor bizim kamerada kayıt için nas cihazı da kullanılabiliyormuş da nasıl anlamadım ben
Sana ait bulut depolama gibi düşün.

knk link nedense bende gözükmüyor

https://www.incehesap.com/seagate-ironwolf-st1000vn002-nas-disk-fiyati-33657/ disk olarak bunu düşünüyorum.

Aynı ethernet kablosuyla mı bağlıyoruz
Evin internetine bağlanıyor. Normal evin hattından bağlayacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,373
Üyeler
184,780
Son üye
fenerli
Geri