Euw oynA bence ben orda oynuyorum çok küfür olmuyor oyunlar kaliteliReis bende başlayalı 1 2 ay oldu anneme babama demedikleri kalmadı. O yüzden arkadaş toplayıp girmeni öneriyorum. Karşı takımı mute lersin.
Euw oynA bence ben orda oynuyorum çok küfür olmuyor oyunlar kaliteliReis bende başlayalı 1 2 ay oldu anneme babama demedikleri kalmadı. O yüzden arkadaş toplayıp girmeni öneriyorum. Karşı takımı mute lersin.
Kanka yanlıs anlama sakın cidden sadece duzeltmek acısından soyluyorum. deyil diye yazılmaz değil diye yazılır. bilgin olsun sadece. Kolay gelsın
Bu konuşma gayet güzel bir örnek oldu.hocam sayısalcıyım o kadar olacak artık onuda görmezden gelin
HayırSizce lole başlanır mı?
o değilde adamda yazım yanlışı yapmış ben şimdi fark ediyorumBu konuşma gayet güzel bir örnek oldu.
Bu anlayıştan dolayı TR'de bir şeye başlanmaz.
Bu mesajında da yazım yanlışı var. Bunun sonu gelmez.o değilde adamda yazım yanlışı yapmış ben şimdi fark ediyorum
Ping problemi olurmu?Euw oynA bence ben orda oynuyorum çok küfür olmuyor oyunlar kaliteli
doğrudur technopat kaçıp buraya geldim forumlarda insanlar 3 sayfa boyunca yazım yanlışlarını düzeltiyorladı delirim artıkBu mesajında da yazım yanlışı var. Bunun sonu gelmez.
Ping problemi olurmu?
[/QUOTE. Bizim sv de ben 25 30 alıyordum westte 60 70 ama sorun olmuyordu
bıraksan bırakılmıyor arkadaşlarınla oynama istediği vs... olunca olmuyor bırakamıyorsun en iyi yolu başlamadan bitirmek2012'den beri oynuyorum. Yol yakınken geri dön.
Benlik bir sıkıntı yok.doğrudur technopat kaçıp buraya geldim forumlarda insanlar 3 sayfa boyunca yazım yanlışlarını düzeltiyorladı delirim artık
aslında türkçe yi düzgün kullanmamız gerekiz ama işte hızlıca yazıp geçiyorum genelde yazdıklarımı kontrolde etmiyorum