AtiIIa
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Whiterun'ın önüne geldiğimde alev alıyordu
Grafik modlarını yüklesem fps drop yerim anlayacağın 10 yıllık sistem.Whiterun'ın önüne geldiğimde alev alıyordu
En kötü bir ENB yüklemeye çalış oyunun gri temasından kurtulmak için.Grafik modlarını yüklesem fps drop yerim anlayacağın 10 yıllık sistem.
Hocam siz hiç korsan oynadınız mı skyrimi? Hangisini indirsem bilemedim araştırma içerisindeyim.En kötü bir ENB yüklemeye çalış oyunun gri temasından kurtulmak için.
Korsan yüklemedim steamden aldım. Special edition var bende. Anniversary edition daha yeniymiş ama aradaki fiyat farkına değmeyeceğine kanaat getirmiştim alırken. Oynayan arkadaşlar daha iyi bilir ama ikisi arasında korsan yükleyecekseniz ve mod yapmayacaksanız sanırım anniversary daha iyidir.Hocam siz hiç korsan oynadınız mı skyrimi? Hangisini indirsem bilemedim araştırma içerisindeyim.
Eğer grafikleri kafaya takmazsan güzel oyun, ben modsuz oynadım yaklaşık 10-20 saat ve güzeldi. Sonrasında kaydım silindiği için devam etmedim, bir ara dönerim diye arada kaldı.Modsuz oynamak sıkıcı mı? Mod tavsiyen var mı?
Hocam korsan oynadınız mı? Krekçilerden hangisini indirmemi tavsiye edersin? Walmart, R.G Catalyst ve R.G mechanics.Eğer grafikleri kafaya takmazsan güzel oyun, ben modsuz oynadım yaklaşık 10-20 saat ve güzeldi. Sonrasında kaydım silindiği için devam etmedim, bir ara dönerim diye arada kaldı.
Benim bildiğim 1 tane güvenilir crack sitesi var, orada da 2 sürüm var. Biri VR için biri normal sürüm. Saçma güvenmediğiniz sitelerden indirmeyin.Hocam siz hiç korsan oynadınız mı skyrimi? Hangisini indirsem bilemedim araştırma içerisindeyim.
her zaman sarar .Merhaba dostlar,
Skyrim oyununa başlanır mı? Buglar çok diyorlar ama ben oynamak istiyorum. Kaç saatiniz var steamda? Başlanır mı skyrim'e? Korsan sürüm legendary edition indirdim.
Korsan oynamadım maalesef.Hocam korsan oynadınız mı? Krekçilerden hangisini indirmemi tavsiye edersin? Walmart, R.G Catalyst ve R.G mechanics.
Hocam bahsettiğiniz sürümleri pc kaldırmıyor. Legendary edition istiyorum. Special ve Anniversary çıkıyor karşıma.Benim bildiğim 1 tane güvenilir crack sitesi var, orada da 2 sürüm var. Biri VR için biri normal sürüm. Saçma güvenmediğiniz sitelerden indirmeyin.
Bug olabilir ama oyun zevkini kaçırcak kadar değiller. Mutlaka oynamalısın. Skyrim gibi bir oyun birdaha gelirmi bilmem çok fazla içeriğe sahip bir oyun. Mutlaka keyif alırsınMerhaba dostlar,
Skyrim oyununa başlanır mı? Buglar çok diyorlar ama ben oynamak istiyorum. Kaç saatiniz var steamda? Başlanır mı skyrim'e? Korsan sürüm legendary edition indirdim.
Ha şimdi hatırladım benim kayıt falan silinmemişti kendim silmiştim mahvolduğu için Oyunun ilk 2 saatindeki bir görev ancak ben çok dolaştığım için 20 saate yakın sürede gelmiştim oraya. Ancak ana görev buga girmişti ve ilerleyemiyordum. Bir süre haritada dolaştım zindanlara falan devam ettim belki zamanla düzelir diye ama düzelmeyince sinirlenip silmiştim. İnternete baktığımda çözüm bulamamıştım.Bug olabilir ama oyun zevkini kaçırcak kadar değiller. Mutlaka oynamalısın. Skyrim gibi bir oyun birdaha gelirmi bilmem çok fazla içeriğe sahip bir oyun. Mutlaka keyif alırsın