halilkocatas
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Mouse 2 haftaya bozulcakmış gibi bir hava var bilmiyorum nasıl bir fare onun haricinde hayırlı olsun
mouse 1 tl diye ekledim bro asil parayi ekran kartı tutuyorMouse 2 haftaya bozulcakmış gibi bir hava var bilmiyorum nasıl bir fare onun haricinde hayırlı olsun
34 bine var 9070xt çoğu zaman daha performanslı ama bu kartta üzmez hayırlı olsun tekrardan bir kere alındı artık başka bir şey düşünmeyen gerek yokmouse 1 tl diye ekledim bro asil parayi ekran kartı tutuyorbilemedim cok kararsizim aldim ama pişman olurmuyum bilmiyorum 30k civarina 9070xt düşer mi diye düşünyorum
aynen öyle bro daha iyileri senin olsun inşallah 7800x3d ile kullanacağim bakalım nasil bir performans alıcaz34 bine var 9070xt çoğu zaman daha performanslı ama bu kartta üzmez hayırlı olsun tekrardan bir kere alındı artık başka bir şey düşünmeyen gerek yok
lian li'nin bu kasasi son 1 yılın en ucuz fiyati nztx ile kıyaslaninca arasinda 3k fark varkasayı sanki pahalıya alıyorsun daha iyi f-p yokmu
Güzel oluraynen öyle bro daha iyileri senin olsun inşallah 7800x3d ile kullanacağim bakalım nasil bir performans alıcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lian li'nin bu kasasi son 1 yılın en ucuz fiyati nztx ile kıyaslaninca arasinda 3k fark var
https://www.hepsiburada.com/powerbo...pc-kasasi-p-HBCV000067J3MJ?magaza=TeknoHangar al bro daha ucuzaynen öyle bro daha iyileri senin olsun inşallah 7800x3d ile kullanacağim bakalım nasil bir performans alıcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lian li'nin bu kasasi son 1 yılın en ucuz fiyati nztx ile kıyaslaninca arasinda 3k fark var
attiğin kasa ile lian li'nin hiçbir alaksi yok bro
lianli kasa markasının ucuzunumu istiyorsun ya ben markalardan fazla anlamıyorum ben direk ucuz birtane buldum atımattiğin kasa ile lian li'nin hiçbir alaksi yok bro![]()
yok bro atx akvaryum kasa olarak bundan daha ucuz ve kalitelisi yok dragos filen diyecekler olacak ama onlar çakmaninda çakmasi acıkcasilianli kasa markasının ucuzunumu istiyorsun ya ben markalardan fazla anlamıyorum ben direk ucuz birtane buldum atım![]()
9070xt daha mantikli bence