SİZCE MANTIKLI SEÇİMLER Mİ ?

Reaksiyon skoru
34
1749244684734.webp

Mouse 2 haftaya bozulcakmış gibi bir hava var bilmiyorum nasıl bir fare onun haricinde hayırlı olsun
mouse 1 tl diye ekledim bro asil parayi ekran kartı tutuyor :D bilemedim cok kararsizim aldim ama pişman olurmuyum bilmiyorum 30k civarina 9070xt düşer mi diye düşünyorum

mouse 1 tl diye ekledim bro asil parayi ekran kartı tutuyor :D bilemedim cok kararsizim aldim ama pişman olurmuyum bilmiyorum 30k civarina 9070xt düşer mi diye düşünyorum
34 bine var 9070xt çoğu zaman daha performanslı ama bu kartta üzmez hayırlı olsun tekrardan bir kere alındı artık başka bir şey düşünmeyen gerek yok

34 bine var 9070xt çoğu zaman daha performanslı ama bu kartta üzmez hayırlı olsun tekrardan bir kere alındı artık başka bir şey düşünmeyen gerek yok
aynen öyle bro daha iyileri senin olsun inşallah 7800x3d ile kullanacağim bakalım nasil bir performans alıcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasayı sanki pahalıya alıyorsun daha iyi f-p yokmu
lian li'nin bu kasasi son 1 yılın en ucuz fiyati nztx ile kıyaslaninca arasinda 3k fark var

aynen öyle bro daha iyileri senin olsun inşallah 7800x3d ile kullanacağim bakalım nasil bir performans alıcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lian li'nin bu kasasi son 1 yılın en ucuz fiyati nztx ile kıyaslaninca arasinda 3k fark var
Güzel olur

lianli kasa markasının ucuzunumu istiyorsun ya ben markalardan fazla anlamıyorum ben direk ucuz birtane buldum atım :)
yok bro atx akvaryum kasa olarak bundan daha ucuz ve kalitelisi yok dragos filen diyecekler olacak ama onlar çakmaninda çakmasi acıkcasi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,361
Üyeler
189,834
Son üye
Getlucky
Geri