Neler Yeni

sizce mersedes lüks müdür?*siyaset içerir*

Avolay

80+ Gold
Burda da abarttınız he adam neye binsin ata mı tofaş zaten en ufak bir şeyde ikiye ayrılıyor eğer zırhlı arabalara binmese direkt öldürürler o arabalarda ciddi modifikasyon var normal zırhtan farklı zırhlar mesela zırh delici mermilr vardır bomba gibi zırhı deler mermi sonra içindeki bommba arabada patlar bu hiçbir türlüsünü geçirmiyor. nükleer saldırı bile olsa dışardan gaz kaçırmıyor kaç gün boytunca yetecek su itiyaçları vs var arabada
Hakettiği Tofaş bile değil ama neyse

Excator23cm

80+ Gold
onlar genelde zırhlı oluyor. Standart paketleri daha ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

obamanın dışarıda tek başına bisiklet bindiği fotoğrafı var?
Var da ne yapalım bizimki korkuyor işte

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Avrupa'da lüks değil bizde lüks.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
berk
CANAVAR emekliye ayrılıyor

Bu da Obama'nın aracı. Sonuçta ülkeyi yönetiyorsun zırhlı bir aracın olacak.

Excator23cm

80+ Gold
Sen hiç cumhurbaşkanının konvoyunu gördün mü?
Hadi 3 tane zırhlı 28 milyon TL cik olan araçları anladım.
Ama bir yerden çıkarken 100 e yakın araç peşinden geliyor ve en ucuzu bile milyonluk araç.
Yahu emine erdoğan antalyaya giderken bile onlarca lüx araç peşinde.
Bu hangi ülkede var?
Bu adamın kendi serveti değil ki.
Gidiyor bizim vergilerimizle çatur çutur saray yapıyor,sarayından çıkarken 100 araçlık konvoy yapıyor.
Bunu ben eleştiririm.
Bir kere bu kul hakkıdır.
Ve bu sadece cb için değil.
Bütün bakanlar bunu yapıyor.
Aynen kanka koruma amaçlı;
Adam yanında küçük bir ordu taşıyor işte yanında en çok asker taşıyan başkanlardan biri çokça konvoyunu gördüm buşunduğumuz ilçeye mitinglere geldiğinde yolların 1 gece önceden kapatıldığını sinyal kesicilerin konduğunu her binanın çatısında asker bulundurma zorunluluğunuda görüyorm da yapacak birşeyimiz yok adam kulllanıyor ama bakanlar bu olayı çok abartıyor.

Erdoğanın koruması normal

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Adam yanında küçük bir ordu taşıyor işte yanında en çok asker taşıyan başkanlardan biri çokça konvoyunu gördüm buşunduğumuz ilçeye mitinglere geldiğinde yolların 1 gece önceden kapatıldığını sinyal kesicilerin konduğunu her binanın çatısında asker bulundurma zorunluluğunuda görüyorm da yapacak birşeyimiz yok adam kulllanıyor ama bakanlar bu olayı çok abartıyor.

Erdoğanın koruması normal
Allahım ya savunmaya bak😂😂😂
Aga 50 araçlık konvoy nedir.
Hepsi lüx araç diyorum.
Adam çakarlı passatla mı korkuyor erdoğanı.
Madem öyle yakınında askeri araç olacak.
Zaten silahlı korumalar olur ona lafım yok.
Ama sadece onun ve kurmaylarının arabalarının değerleri 100 milyonlarca tl.
Bu halk bunu ödemek zorunda değil.
Anasını satayım biz 100ktl ye en dandik arabaya biniyoruz adamlar çatur çutur vergimizi alıyor.

Techno08

80+ Gold
Var da ne yapalım bizimki korkuyor işte

ya aslında şöyle: şimdi bazı başkanlar halk tarafından ya sevilir ya sevilmez ya da sempatik gelir. Ama Recep Tayyip Erdoğan’ın seveni kadar sevmeyeni de çok ve aşırı fazla yani ortası yok, ondan dolayı suikaste uğramaktan korkuyor. Genelde gelişmemiş ülkelerde fazladır bu tarz olaylar çünkü gelişmiş ülkelerde refah vardır o yüzden orada ki başkanların aşırı bir nefret edeni olmuyor. Böyle de açıklanabilir bu durum

01adanalı

80+ Silver
Gayet lüks bir araba markası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bizim ülke için lüks

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
O arabayı hak edecek kadar çalıştığını sanmıyorum ben, devlet giderleri adı altın da herkesin makam arabası villası özel korumaları oldu zaten. Yıl 2021 ve padişahlık hala devam ediyor hayret ediyorum.

Excator23cm

80+ Gold
Allahım ya savunmaya bak😂😂😂
Aga 50 araçlık konvoy nedir.
Hepsi lüx araç diyorum.
Adam çakarlı passatla mı korkuyor erdoğanı.
Madem öyle yakınında askeri araç olacak.
Zaten silahlı korumalar olur ona lafım yok.
Ama sadece onun ve kurmaylarının arabalarının değerleri 100 milyonlarca TL.
Bu halk bunu ödemek zorunda değil.
Anasını satayım biz 100ktl ye en dandik arabaya biniyoruz adamlar çatur çutur vergimizi alıyor.
Bwn aabaya binemiyorum daha yeni otobüsten indim de ne diyelim adama burda sen alma diyince erdoğan tmm almayacağım mı diyecek o kadar çok silkiyorlarki ceblerimizi araçları düşünecek hal kalmadı karnımızı doyuralım yeter.

Ulan daha yeni beyazıt sltnahmetten geldim turistlere maske yok geliyolar her şey burda ucuz adam zaten 1000euro ile geliyor ulan 2 hafta kalıp gidiyor kur farkı ile para harcamamış oluyor bedavaya tatil

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bwn aabaya binemiyorum daha yeni otobüsten indim de ne diyelim adama burda sen alma diyince erdoğan tmm almayacağım mı diyecek o kadar çok silkiyorlarki ceblerimizi araçları düşünecek hal kalmadı karnımızı doyuralım yeter.

Ulan daha yeni beyazıt sltnahmetten geldim turistlere maske yok geliyolar her şey burda ucuz adam zaten 1000euro ile geliyor ulan 2 hafta kalıp gidiyor kur farkı ile para harcamamış oluyor bedavaya tatil
Almayacağım demeyecek.
Halkın parasını israf etmeyecek.

Top Bottom