Neler Yeni

sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar toplama / pixel art
bildiğin gibi yine reisimiz kazandı ve ben ekonominin daha kötüye gideceğini düşünüyorum ve umutumu kaybediyorum sizce düzeltme ihtimali varmı ?

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekonomi iyi zaten nesi var ki?
şaka yaptığını düşünüyorum ama ekonomideki problem asgari ücret ile 3 ay çalışıp anca bir kasa alabiliyoruz ve o da çok iyi bir kasa değil, monitör bile almak istesek maaşın yarısı gidiyor

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
sabri reis
şaka yaptığını düşünüyorum ama ekonomideki problem asgari ücret ile 3 ay çalışıp anca bir kasa alabiliyoruz ve o da çok iyi bir kasa değil, monitör bile almak istesek maaşın yarısı gidiyor
ee hep öyleydi zaten asgari ücretli 90da da aynıydfı 80dede aynıydı asgari ücretle hiç bir ülkede mutlu hayat yaşayamazsın

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
ee hep öyleydi zaten asgari ücretli 90da da aynıydfı 80dede aynıydı asgari ücretle hiç bir ülkede mutlu hayat yaşayamazsın
almanyada adamlar tuvalet temizleyip (1.584,00 EUR) araba alıyor bizde ise asgari ücret daha 500 dolar olmadı. ülkemizde en ucuz araba bile 100 bin tl ve asgari ücreti direk arabaya versen 10 ay yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

1685518828238.png
adamlar bir ayda bizi 3 e 3,5 a katlıyor

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
sabri reis
almanyada adamlar tuvalet temizleyip (1.584,00 EUR) araba alıyor bizde ise asgari ücret daha 500 dolar olmadı. ülkemizde en ucuz araba bile 100 bin TL ve asgari ücreti direk arabaya versen 10 ay yapıyor
almanyada kiralardan haberin yok sanırım? ayrıca alım gücü eskisine göre yükseldi attığım linke lütfen önyargısız inceler misin?

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
almanyada kiralardan haberin yok sanırım? ayrıca alım gücü eskisine göre yükseldi attığım linke lütfen önyargısız inceler misin?
2018e lafım yok son 4 yılda işler kötüye gitmeye başladı. Ve kiralar ne kadar olursa olsun bizim ülkemizde sanki çok ucuz asgari ücret 8000 balıkesirde basit bi daire 5 bin şuanki kira seneye 6 7 bin ?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
sabri reis
2018e lafım yok son 4 yılda işler kötüye gitmeye başladı. Ve kiralar ne kadar olursa olsun bizim ülkemizde sanki çok ucuz asgari ücret 8000 balıkesirde basit bi daire 5 bin şuanki kira seneye 6 7 bin ?
sende kirası ucuz yerlere bak herşeyden önce şükretmekte lazım şükretmeyide öğrenmen lazım

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Ahmet Yıldırım
bildiğin gibi yine reisimiz kazandı ve ben ekonominin daha kötüye gideceğini düşünüyorum ve umutumu kaybediyorum sizce düzeltme ihtimali varmı ?
Reisimiz diyor ya bir de OHHHHHHHHHH OHHHHHHHHHHHH OHHHHHHHHH

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
sabri reis

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
haikatleri söyledim iddiamı çürüt o zaman yoksa cevap veremediğin için mi böyle diyorsun
hocam zaten dedim basit bir daire merkezde falan da değil hadi daha uzakta köy gibi yerlerde olsun yine 4 bin tl geriye kalan 4 bin tl ile 2 kişi bir ayda nasıl geçinecek . 4 kişilik yoksulluk sınırı 30 bin tl kira da dahil değilidir zannediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

30000 tl 1358 euro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,762
Üyeler
168,028
Son üye
ahmetbaskancan23
Top Bottom