Neler Yeni

sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

Kaporta Eray

80+ Bronze
geçinemiyorum diyenlerin sebebi aşırı lüks ürünler bakması örneğin pahalı saç ürünleri pahalı kahve dünyası starbuck vbn yerlerde gözleri olmaları
Mesaj otomatik birleştirildi:

ister inan ister inanma ev bizim kira ödemiyoruz borcumuzda yok 4 kişi geçiniyoruz
Ben villada yaşıyorum 3 katlı kapımda 2022 model seat suv jeep, 1976 model jeep cj5, getir götür yapmaya 2010 fiorino ve bi tanede motorum var benim tek sosyal aktivitem arkadaşlarla akşamları çıkıp kahve çay içmek dışarda harici para harcamıyorum ve bu halde geçinemiyorum diyorum sen nası bi insansın tek asgari ücretle bi aile rahat geçinebiliyoruz diyosun. Hakaret etmek istemiyorum ama sen gerçekten kendini küçük görmeyi istiyosun ve ona layıksın senın yemeğin önüne geldiğinde sen mutlu mesut geçiniyor olmuyorsun. Bi insanın gezmesi, görmesi, eğlenmesi, arkadaşlarıyla dışarda sosyal aktiviteler yapması, at binmesi, atv gezisi yapması lazım yani bunu avrupa ülkesindeki herkes kolayca yapıyor sen gelmiş 1 asgari ücretle geçiniyoruz diyip ekonomiyi savunuyorsun sana ve sizin gibilere müstehak gerekirse dolar 50 olsun açlıktan kemikleriniz görünsün ben kapımdaki 3 arabayıda satar onları yerken sizin açlığınızı izlerim yinede üzülmem siz bunu istiyosunuz.

odam ve mutfağım özel alanım olduğu iöin atmıcam ama sana şöyle bir hesap atabilirim eskiden kirada oturuyordum yeni ev kaldı dedemden bize o yüzden kirayı saymayabilirsin benim için
images
600 tl mutfakmı bu çocuk troll beyler konu kapansın @B1L0 konuyu kilitle kanka forumdaki insanlarla kafa buluyor bu eleman bide 4125tl birikim yazmış ASDĞAÖDĞADÖĞASDĞASPDÖASĞPDASD

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Ben villada yaşıyorum 3 katlı kapımda 2022 model seat suv jeep, 1976 model jeep cj5, getir götür yapmaya 2010 fiorino ve bi tanede motorum var benim tek sosyal aktivitem arkadaşlarla akşamları çıkıp kahve çay içmek dışarda harici para harcamıyorum ve bu halde geçinemiyorum diyorum sen nası bi insansın tek asgari ücretle bi aile rahat geçinebiliyoruz diyosun. Hakaret etmek istemiyorum ama sen gerçekten kendini küçük görmeyi istiyosun ve ona layıksın senın yemeğin önüne geldiğinde sen mutlu mesut geçiniyor olmuyorsun. Bi insanın gezmesi, görmesi, eğlenmesi, arkadaşlarıyla dışarda sosyal aktiviteler yapması, at binmesi, atv gezisi yapması lazım yani bunu avrupa ülkesindeki herkes kolayca yapıyor sen gelmiş 1 asgari ücretle geçiniyoruz diyip ekonomiyi savunuyorsun sana ve sizin gibilere müstehak gerekirse dolar 50 olsun açlıktan kemikleriniz görünsün ben kapımdaki 3 arabayıda satar onları yerken sizin açlığınızı izlerim yinede üzülmem siz bunu istiyosunuz.

600 TL mutfakmı bu çocuk troll beyler konu kapansın @B1L0 konuyu kilitle kanka forumdaki insanlarla kafa buluyor bu eleman bide 4125tl birikim yazmış ASDĞAÖDĞADÖĞASDĞASPDÖASĞPDASD
ALLAH yardımcın olsun kardeşim başka ne diyim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
1- Gavga edmen guzum.
2- Birbirinizi trollemen guzum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
a l p e r

600 TL mutfakmı bu çocuk troll beyler konu kapansın @B1L0 konuyu kilitle kanka forumdaki insanlarla kafa buluyor bu eleman bide 4125tl birikim yazmış ASDĞAÖDĞADÖĞASDĞASPDÖASĞPDASD
ALLAH yardımcın olsun kardeşim başka ne diyim

Lan bende gerçek sandım xlsldğwşdş.

Herşeyi geç Türkçe yok adamda. Elekdirik

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
a l p e r
neyı gercek sandın la psdoapomdpaosd

Adam harbiden ekonomi iyi diyo sandım. La yemin ederim yanımda akpli arkadaş var listenin resmini gösterdim 100 liraya nerde kıyafet var la diyo😂😂
Söylesinde dükkanı satın alak diyo😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,186
İsim
a l p e r
Top Bottom